kurt_hectic Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 witam moze juz o tym wiecie a moze nie...:--> wybierz fajne foto (ja wybralem mojego avatara) , dobrze zeby byl jak najmniejszy , potem zapisz go jako SPLASH.BMP i wzuc do folderu z maxem (max root folder) a stary splash (splash.swf) zapisz inaczej lub usun,: efekt - przy ladowaniu maxa bedzie widoczne twoje foto! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Grejt. Grejt. Grejt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 fajna sztuczka i wysmienity pomysl...a jaka to smieszna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Doskonaly prezent na kazda okazje! Dzieki Kurt_Heteryk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 o jaa! a zawsze chcialem miec taki swoj boot screen.. dzieki kurt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 hehehe swietne:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 moze juz o tym wiecie a moze nie...:--> Ktoś o tym wspomniał jakieś ~5 miesięcy temu przy okazji lektury chyba "...killer tips". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Ktoś o tym wspomniał jakieś ~5 miesięcy temu przy okazji lektury chyba "...killer tips". ktos juz o tym wspomnial za czasow maxa 2 - 3.1 ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 i PENdzel zapodawał splashe. chyba jako pierwszy tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 ktos juz o tym wspomnial za czasow maxa 2 - 3.1 ;oWtedy to mnie jeszcze na tym forum nie było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Wtedy to mnie jeszcze na tym forum nie było ;) hehe a mnie na swiecie;) a tak naserio nie wazne kidy bylo "odkrycie" tego dal mnie nowosc i fajny bajer:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi