Bremen Napisano 3 Maj 2003 Napisano 3 Maj 2003 Wlasnie zastanawia mnie czy ktos tutaj zajmuje sie tworzeniem witryn internetowych a dokladniej jej oprawa graficzna czyli tzw. Layoutami. Jesli tak to niech przedstawi swoje prace. Moze zaczne odemnie :P
Bremen Napisano 12 Maj 2003 Autor Napisano 12 Maj 2003 huh widze ogromne zainteresowanie watkiem :)...no co wy leyow swoich nie macie ??
Pablo Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 qllll layut:)))))....ja tak nie umiem:P:P...na pewno tutaj pokarze swoja pracke Uncle...bo wiem ze jest dobry w te klocki:)))) pzodr
Bremen Napisano 12 Maj 2003 Autor Napisano 12 Maj 2003 Heh...to niech pokaze ja tym czasem zademonstruje kolejny :
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 no ja tesh coś swojego mam ale to niedokończone ale kiedyś wątek miało...pozdrawiam...
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 a to są moje ostatnie zamysły...szkoda że tylko zamysły...i szkoda że żadndnego z nich nie urzeczywistniłem...:(
saygon Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Bremen - WOW [boje się][boje się][boje się][boje się][boje się] no wypas totalny. pahntom drugi layout niezly, choć troche nioepokracowany. pierwszy- juz ci o nim pisalem.
Pablo Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Phantom....Final Faintasy The Spirit Witchin RUUUUUUULEZZZZZZZ !!! :):)::)[piwo][spox]
Phantom Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 thx pablo...wiemy co jest dobre nie :D thx saygon...one sa kiepskie wiem...ale niestety nie bylo...okazji ani dalszego zapalu kontynuowac ich wyglad :( ale niedlugo bede zmuszony zrobic sajta...i HTML i wersji Flash na prace dyplomowa wiec zapewniam ze bedzie zajebista :D
SiD Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 K***a jak wy to robicie ?? ja pikuje hehe me tez potrzebuje czgos takiego moją strone ale ja cienki w tym jestem http://www.sid3d.republika.pl/goowna.html A musz emeic jakies takies fajne menu hehe to z kornem jest gitarlkowate hihi
Phantom Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 SiD robisz postępy...tutaj tesh dotarłeś...i bardzo dobrze :D
Bremen Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 Saygon --> big thx :)... SiD --> co do twojego leya to mala rada : - nie przesadzaj z gifami :)...po drugie zdecyduj sie na jakas kolorystyke :P...bo widzisz u ciebie na gorze róż po lewej stronie niebieski i zolty a po prawej czarno-szary :)...do tego dodane 2 pochodnie ktore wskazuja na mroczna strone ale kolorki tego nie pokazuja przez co wychodzi taki cukierek :)... Dobra teraz pokaze ley ktory zrobilem dawno temu :)..
SiD Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 A czy ktoś z was ma troszku czasu abym mógł go prosic aby mi zrobił taki jakis fajny mroczny ley ?? czy ja mam sobie sma to zrobic ?? bo ja nie umiem znaczy sie nie wiem jak mam sie dotego zabrac hehe :D bede wdzieczny za propozzycje moze ktos ma jakies , propozycje bo ja nie mam pomysłów na leyik :( Bremen robisz superandzkie te leyki podobają mi sie hehe
Phantom Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 no nie...SiD...musisz podszkolic sie w 2D i w photoshopie...a mysle ze napewno zrobisz cos dobrego...mash tyle wzorow, matryc ktore mozesz czerpac z innych sajtow :D pozdro...
darkelf Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 sid: na stronce to po prawej jest super :D...
rebuzz Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Super sprawa z tym twoim layoutem Bremen !!!! BTW. koRn rulez ~!!! PS. Przeczytaj sobie \"Zycie w otchlani\" jak jeszcze nie czytales...........hehhe no i \"TWIST\" :P POZRO :]:]
leander Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 Sami prosiliscie, wiec nie przestraszcie sie mojego super hardcore\'owego layoutu dla druzyny harcerskiej :cool:
Bremen Napisano 6 Lipiec 2003 Autor Napisano 6 Lipiec 2003 leander --> nie no leik pierwsza klasa :d...zwlaszcza podoba mi sie menu :)...sam malowales czy skad zes wziol ow obrazek
comix Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 Będę wiedział do kogo się zwrócić w sprawie lay\'ów :D Bremen zajebiste :cool: pozdroo [piwo]
Bremen Napisano 6 Lipiec 2003 Autor Napisano 6 Lipiec 2003 Ano wlasnie jak ktos chce zebym mu moze leik jakis zrobil to nie ma sprawy :D...kontakt na GG albo na maila :D...W koncu trza sobie na piwko uzbierac :P:P...
leander Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Bremen - drzewko jest skladanką z 5 czy 6 klipartow. Kiepsko rysuję, ale pracuje nad warsztatem, wiec bedzie lepiej ;) Pozdrawiam!
comix Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 hmm? \'Kiepsko rysuję, ale pracuje nad warsztatem, wiec bedzie lepiej\' do czego to jest?! \' klipartow.\'?! [lol2]
leander Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Tak. Jak bede umial rysowac, to zaczne rysowac za pieniadze i bedzie mnie stac na zakup lepszych klipartow :D
michaueq Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 E... wiecie.. nigdy nie bylem zwolennikiem leya ktory polegal an zrobieniu jakiejs efekciarskiej grafy.. wrecz przeciwnie.. to tylko miesza... Z kumplem mamy taka \"firme\" małą i robimy stronki dla ludzi.. dopiero zaczynamy ale zawsze cos tam jest ;] Hm... Z tego co sam zrobilem ot tak dl aprzyjemnosci to stronka zrobiona jednego wieczora dla kolezanek: http://yoog.prv.pl/aiz tylko nie wiedziec czemu jakos eni kwapią się żeby ją prowadzić... ;] i robilem sobie jakies takie testowe graficzki do bloga ;) http://yoog.prv.pl/bl/yogblog.jpg http://yoog.prv.pl/bl/yogblogblue.jpg http://yoog.prv.pl/bl/yogbloggreen.jpg hm... jak pozniej jeszcze cos znajde swojego to dam znac.. niedawno mialem male kolopoty z dyskiem.. i stracilem duzo.. ale gdzies moze wygrzebie z jakiegos servera ;] a... tak an poboczu.. nie kupujcie syskow IBM\'a ;] hehe... nom... pozdrooOooo PApAapPA [soczek]
leander Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 Wg mnie obowiązkowa pozycja dla wszystkich layout\'owców: [yes] http://www.eyeball-design.com/fxzone/ (tutoriale)
Rekomendowane odpowiedzi