Napisano 3 Maj 200321 l hej..postanowilem wkacu zrobic fure bo nigdy jeszcze nierobilem..robie z plane...tez dopiero pierwszy raz robie ta metoda takze efekt moze byc nieciekawy..pozdrawiam[piwo]
Napisano 3 Maj 200321 l z przodu wyglada jak stara 3\'ka, co to za model ? bo na 3 troche dlugi..chyba. latami moze byc ciezko ale efekt powinien byc cool cheers [piwo]
Napisano 3 Maj 200321 l Autor to jest 3..wiem ze jest jeszcze pelno bledow ..postaram sie je jakos stopniowo usowac bo niechce mi sie odrazu naraz wszystkiego porawiac bo bym sie szybko zniechecil:P
Napisano 3 Maj 200321 l musisz popracowac nad maska i bedzie dobrze :) czekam na kolejne udaptey... pozdr[piwo]
Napisano 4 Maj 200321 l z tego co bylem u Ciebie...to masz duzo do poprawienia siatki...ale mam nadzieje ze zdolasz jej sprostac :))) pzodr
Napisano 4 Maj 200321 l Autor wiem ta piepszona siatka mie denerwoje musze ja jak najszybciej poprawic:P
Napisano 5 Maj 200321 l Autor jak zauwarzysz jakis blad to zaznacz oki i powiedz jak usunac pliss bede wdzieczny[soczek]
Napisano 5 Maj 200321 l Autor jak zauwarzysz jakis blad to zaznacz oki i powiedz jak usunac pliss bede wdzieczny[soczek]
Napisano 5 Maj 200321 l nono juz o wiele lepiej...zaczyna to przypominac BMW :))))...tlyko popraw jescze siatke...min. na masce...jest troche wglebienie...oraz daj troche wyzej na masce te zagiecie na srodku:))) pzodr
Napisano 5 Maj 200321 l Autor wiem qrna ta siatka mie denewoje musze ja jak najszybciej poprawic [piwo]
Napisano 5 Maj 200321 l musisz zmienic strukture siatki w nadkolach, zobacz u mnie jak to jest zrobione bo tak bedzie ci sie brzydko wyginac. dodaj szczegolow i zrob zeby siatka sie rozchodzila po luku no zreszta zobacz bo nie umiem tlumaczyc pozdro [piwo]
Napisano 7 Maj 200321 l Autor :( zrobile modbica wszystko fall off i nic wszystko matowe ja joz nie wiem wqrza mie to powoli:(
Napisano 7 Maj 200321 l heh wiesz mi sie narazie podoba ale wiesz jak to jest narazie nic dużo nie moshna powiedzieć
Napisano 7 Maj 200321 l no juz lepiej...tylko musisszz jescze ta maske z przodu bardziej do gory wziasc...bo jakby wgniecenie jest...i pokaz render z tylu:P pzodr
Napisano 8 Maj 200321 l hmm...na tylniej belce masz jakies goreczki popraw je...i ten kolor :D:D:D...a tak ogolnie to spko :))) pozdr
Napisano 9 Maj 200321 l Autor nio prosze was co tu do poprawki krytykujta..musze sie wkacu nauczyc dobrze modelowac[piwo]
Napisano 10 Maj 200321 l jak dla mnie za bardzo pognieciona bo za gesta siatka low poly tzn dla Ciebie bo wiesz lepsi graficy o se moga walic tyle polygonów ile im sie podoba :D
Napisano 10 Maj 200321 l Autor a ja to co nie moge taki cieki jestem chyba jak nie bede prubowal to sie nie naucze ,a moze ci lepsi maja to za mie zrobic co:mad:
Napisano 10 Maj 200321 l a mnie sie fura podoba...jak na pierwza Twoja fure to wychodzi Ci ekstra !! a Ty Triple...wyluzuj troche z ta dokladnoscia....jak TY juz zroibles fure to nie oznacza ze inni musza tak samo robic.... pozdr
Napisano 10 Maj 200321 l nie zrozumieliście sensu mojej wypowiedzi :D Ja tesh jestem cieńki pasztet :] Ale dałem ci rade żebyś nie robił tyle zbednych polygonów !!!. Możesz taki sam efekt uzyskac a nawet lepszy jak siatka bedzie roche mniej zageszczona ;)
Napisano 10 Maj 200321 l a ja mam pytanie...nie wiem czy to perspektywa tak robi...ale wydaje mnie się...że lewe nadkole jest owiele mniejsze nish przednie?? mam racje?? :D
Napisano 10 Maj 200321 l no bez przesady w niektórych miejscacz musi być gęsto bo sie nie da kantów zrobić ale w sumie masz rację bo jak ma się mniej lini to łatwiej poprawiać ewentualne bugi [piwo]
Napisano 10 Maj 200321 l Autor no tak latwiej ale jak pujde na latwizne za przeproszeniem to nie bede sie rozwijal tak mysle[soczek]
Napisano 10 Maj 200321 l Eden to nie jest wcale isc na latwizne....wlasnie ciezka umiejetnoscia jest takie cos aby miec jak najmniej lini i dobrez wygladalo...musisz sie tego nauczyc... pozdr
Napisano 11 Maj 200321 l Autor sorki ze tak zadko robie update ale teraz w maju mam 2 egzaminy np jutro mam z chemi i nic nie umiem:(
Napisano 11 Maj 200321 l ladnie :)))...tylko jescze rowek powinien isc na belce...oraz widze jakies bugo na zderzaku na dole...z boku.... pozdr
Napisano 11 Maj 200321 l Wcięcie na tylnim zderzaku wygląda bardzo nieładnie. Tam musisz jeszcz sporo popracować. Przód bardzo fajne wychodzi.