Pionier Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Forum3D, JeRRy: "Informacja dla wszystkich zainteresowanych, bądź udzielających się na polu tworzenia obiektów, czy silników gier 3D. Na sieci pojawiły się nowe materiały dotyczące Unreal Engine 3 . Dech zapiera... " warto!
Abadon Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 jush 2 Godziny zbieram szczene z podłogi..... .... Dżiz..... to jest piękne (szlochnięcie)
kozioo Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 2 filmiki za mna - tjaaaa...... ;] lowpoly przestaje byc LOW, a realtime rendering nie ustępuje "tradycyjnemu". Ja chce to zobaczyc na moim monitorze ;)
tronki5 Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Widzialem to conajmniej tydzien temu jak nie 2.Grafa wypas.Najwieksze wrazenie zrobily na mnie...sciany^^
Gość e=mc^2 Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 a wyobrazacie sobie jakie silniki beda jak dodadza do tego wszystkiego PPU??To dopiero bedzie masakra, tylko ciekawe ile bedzie kosztowal sprzecik ktory pociagnie to wszystko.
kozioo Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 W chwili kiedy wyjdzie ta gra? Pewnie podobnie jak to było przy okazji HL2, czy dooma3. Na dzien dzisiejszy pewnie *naście tysiaczkow ;)
kurt_hectic Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 wiem, widzialem JEST SUPER!!!!!- NORMAL MAPING, PELNA FIZYKA
Rekomendowane odpowiedzi