Gość raminez Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Witam powielu tygodnach bojow na WIP przedstawim Wam moja wizje Magdy Magdaleny jako symbol maciezynskiej meki ....dzieki Wszystkim ktorzy pomogli mi i udzielali pomocnych uwag... dzieki Lukasz Raminez Kitlinski
KLICEK Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 mi sie podoba wiesz za co bo bylo juz powiedziane , ale powiem jeszcze raz za czastki sybmolizmu :) pozdrawiam 4 gwiazdeczki ;)
sartr Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 jesli chodzi o wymowe to sie nie wypowiadam.....modeling niezły chociaż są bugi...niepodoba mi sie textura laski - źle zgrana z ciałem, oświetlenie ze zdjęcia a nie z renderu. Całośc - podoba mi sie ale tak średnio
Gość raminez Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 oświetlenie ze zdjęcia a nie z renderu. niebardzi wiem o co ci chodzi ale ??? jezeli chodzi o teksture to sie mylis zponiewaz poszedlem na latwizne tzn:skupilem sie na piersiach ( zaznaczona nieopalona czesc pierski) oraz brodawki ..reszte pobrudzilem w Photoshop'ie..pozdro
sartr Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 źle zmontowana textura miałem na myśli to: sutki o dziwnym ksztalcie i niedokońca...jakas krecha..:p przekopiowałeś txt ze zdjęcia i porostu niepasuje do oswietlenia reszty sceny sorry jesli wygląda na to ze sie czepiam, ale widać ze znasz sie na sprawie i jestes Pro. Stać Cie na owiele lepszy render...czasu brakło czy cierpilwości??:))) pozdrawiam i bez urazy za krytyke (mam nadzieje ze przynajmniej konstruktywna:)))
Gość raminez Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 co ???nic podobnego juz przesylam siatke ...i scene przed renderem ...nic niekopiowalem a sutki maja krztalt sutek no moze brodawki troszeczke rozjechane ..ale zadna kobieta nie jest idealna ...:) sorry ale znow blad ..pozdrawiam ..swiatlo to Flinear czy jak kto woli photometrics FREE LINEAR...sa az trzy sztuki ..pozdrawiam
Gość raminez Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 a oto siatka z widoku kamery ..lewej strony ..i tak samo z widocznymi renderami..sorry ale sie pomyliles ..pozdro
sartr Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 o rany chyba sie od początku niezrozumieliśmy - niezarzucałem Ci ze to nie model!!!i wiem ze oswietlenie tez twoje itp......ale texture przekopiowałeś z realnej laski(niemówie ze to źle bo wiekszość tak robi) tyle ze ta laska była juz oswietlona i pogryzło sie to z twoją sceną. NIewiem jak innym ale mi sie to rzuciło odrazu w oczy i nic na to nieporadze. pozdrawiam
Gość raminez Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 nie tekstura byla zrobiona z total texture Vol 4 oraz DOSCH 3D - Humans...pozdr
sartr Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 szczeze mówiąc myślałem ze to planar maping i textura z playboya przekopiowana:)))ale w zasadzie nic to nie zmienia - nie pasuje mi do sceny ta postać i textura sie dziwnie na postaci zachowuje
golum Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 o kurde...czego ty się naoglądałeś. Symbole sa za mocne...nie szokują tylko odpychają:]
Baldack Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 nawet nawet torche laczenie rak z tlowiem jest jakies dziwne a i pytanie co to sa te galezie wychodzace jej z dloni??
Gość raminez Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 moga byc to galezie druty zyly co tylko chcesz ..nienazucam :)..pozdro
veri_jr Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 To kolano jakieś takie kanciaste. Do tego barki wydają mi się za szerokie jak na kobietę. No i ta krew, żeczywiście symboliczna. Edit: a o plusach i tak wiesz ;)
JunioR Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 witam, praca fajna mi tylko to kolano sie nie podoba takie troche kanciaste.
soshka.cg Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 Magda Magdalena jako symbol maciezynskiej meki ???? Wybacz ale kompletnie to do mnie nie przemawia - żeby nie powiedzieć cieńko. Nie podoba mi się ani pomysł ani wykonanie. O ile jeszcze z modelingiem nie jest najgożej to cała reszta psuje wszystko - czytaj: światło , kompozycja i teksturki. Co to jest macieżyńska męka?? Ja tu widzę jakąś rzeźnie na jakieś babce w jakimś kontenerze czy coś takiego. pozdro
Tomek Kosiorek Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 ciiii..... to artysta-nie czujesz klimatu ps. kobieta jest z posera wiec sie nie czepiac:D raminez-sorry:)nie moglem sie powstrzymac:)
hcpiter Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 Witam, W całosci zgadzam sie Soską, moze nie czaje tego artystycznego klimatu ale dla mnie poprostu dziwne modele owszem super wymodelowane ale taka masakra do mnie nie przemawia.
Dejot Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 a do mnie zupełnie nie trafia - mam wrażenie że sie chciałeś goła dupe wymodelować ale ci było wstyd tak poprostu wiec ubrał to wszystko w jakąś nierealna rzeżnie i dorobiłeś filozofie, klasyczne podejscie - wielu artystów tak robi ale po co????? i ta tekstura faktycznie cos nie lezy. bez urazy, pozdrawiam
mort Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 kupa krwi, gola babka i jakies niewiadomocosie... jesli jest w tym symbolika to dla mnie za gleboka...co do Marii Magdaleny, to ona była matką? gdzieś ty to wyczytał? moim zdaniem praca bez sensu i polotu...jestem na nie. pozdro
ZiBi_PL Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 martin ty chyba juz dosc sporo pracek odkopales conie ??
Gość amozzo Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 ja zauwazylem jeszcze bug w prawym kolanie. troche za kanciaste na zgieciu
Rekomendowane odpowiedzi