Napisano 13 Marzec 200520 l Witam powielu tygodnach bojow na WIP przedstawim Wam moja wizje Magdy Magdaleny jako symbol maciezynskiej meki ....dzieki Wszystkim ktorzy pomogli mi i udzielali pomocnych uwag... dzieki Lukasz Raminez Kitlinski
Napisano 13 Marzec 200520 l mi sie podoba wiesz za co bo bylo juz powiedziane , ale powiem jeszcze raz za czastki sybmolizmu :) pozdrawiam 4 gwiazdeczki ;)
Napisano 14 Marzec 200520 l jesli chodzi o wymowe to sie nie wypowiadam.....modeling niezły chociaż są bugi...niepodoba mi sie textura laski - źle zgrana z ciałem, oświetlenie ze zdjęcia a nie z renderu. Całośc - podoba mi sie ale tak średnio
Napisano 14 Marzec 200520 l oświetlenie ze zdjęcia a nie z renderu. niebardzi wiem o co ci chodzi ale ??? jezeli chodzi o teksture to sie mylis zponiewaz poszedlem na latwizne tzn:skupilem sie na piersiach ( zaznaczona nieopalona czesc pierski) oraz brodawki ..reszte pobrudzilem w Photoshop'ie..pozdro
Napisano 14 Marzec 200520 l źle zmontowana textura miałem na myśli to: sutki o dziwnym ksztalcie i niedokońca...jakas krecha..:p przekopiowałeś txt ze zdjęcia i porostu niepasuje do oswietlenia reszty sceny sorry jesli wygląda na to ze sie czepiam, ale widać ze znasz sie na sprawie i jestes Pro. Stać Cie na owiele lepszy render...czasu brakło czy cierpilwości??:))) pozdrawiam i bez urazy za krytyke (mam nadzieje ze przynajmniej konstruktywna:)))
Napisano 14 Marzec 200520 l co ???nic podobnego juz przesylam siatke ...i scene przed renderem ...nic niekopiowalem a sutki maja krztalt sutek no moze brodawki troszeczke rozjechane ..ale zadna kobieta nie jest idealna ...:) sorry ale znow blad ..pozdrawiam ..swiatlo to Flinear czy jak kto woli photometrics FREE LINEAR...sa az trzy sztuki ..pozdrawiam
Napisano 14 Marzec 200520 l a oto siatka z widoku kamery ..lewej strony ..i tak samo z widocznymi renderami..sorry ale sie pomyliles ..pozdro
Napisano 14 Marzec 200520 l o rany chyba sie od początku niezrozumieliśmy - niezarzucałem Ci ze to nie model!!!i wiem ze oswietlenie tez twoje itp......ale texture przekopiowałeś z realnej laski(niemówie ze to źle bo wiekszość tak robi) tyle ze ta laska była juz oswietlona i pogryzło sie to z twoją sceną. NIewiem jak innym ale mi sie to rzuciło odrazu w oczy i nic na to nieporadze. pozdrawiam
Napisano 14 Marzec 200520 l nie tekstura byla zrobiona z total texture Vol 4 oraz DOSCH 3D - Humans...pozdr
Napisano 14 Marzec 200520 l szczeze mówiąc myślałem ze to planar maping i textura z playboya przekopiowana:)))ale w zasadzie nic to nie zmienia - nie pasuje mi do sceny ta postać i textura sie dziwnie na postaci zachowuje
Napisano 20 Marzec 200520 l o kurde...czego ty się naoglądałeś. Symbole sa za mocne...nie szokują tylko odpychają:]
Napisano 25 Marzec 200520 l nawet nawet torche laczenie rak z tlowiem jest jakies dziwne a i pytanie co to sa te galezie wychodzace jej z dloni??
Napisano 25 Marzec 200520 l To kolano jakieś takie kanciaste. Do tego barki wydają mi się za szerokie jak na kobietę. No i ta krew, żeczywiście symboliczna. Edit: a o plusach i tak wiesz ;)
Napisano 26 Marzec 200520 l witam, praca fajna mi tylko to kolano sie nie podoba takie troche kanciaste.
Napisano 27 Marzec 200520 l Magda Magdalena jako symbol maciezynskiej meki ???? Wybacz ale kompletnie to do mnie nie przemawia - żeby nie powiedzieć cieńko. Nie podoba mi się ani pomysł ani wykonanie. O ile jeszcze z modelingiem nie jest najgożej to cała reszta psuje wszystko - czytaj: światło , kompozycja i teksturki. Co to jest macieżyńska męka?? Ja tu widzę jakąś rzeźnie na jakieś babce w jakimś kontenerze czy coś takiego. pozdro
Napisano 27 Marzec 200520 l ciiii..... to artysta-nie czujesz klimatu ps. kobieta jest z posera wiec sie nie czepiac:D raminez-sorry:)nie moglem sie powstrzymac:)
Napisano 27 Marzec 200520 l Witam, W całosci zgadzam sie Soską, moze nie czaje tego artystycznego klimatu ale dla mnie poprostu dziwne modele owszem super wymodelowane ale taka masakra do mnie nie przemawia.
Napisano 17 Czerwiec 200519 l a do mnie zupełnie nie trafia - mam wrażenie że sie chciałeś goła dupe wymodelować ale ci było wstyd tak poprostu wiec ubrał to wszystko w jakąś nierealna rzeżnie i dorobiłeś filozofie, klasyczne podejscie - wielu artystów tak robi ale po co????? i ta tekstura faktycznie cos nie lezy. bez urazy, pozdrawiam
Napisano 17 Czerwiec 200519 l kupa krwi, gola babka i jakies niewiadomocosie... jesli jest w tym symbolika to dla mnie za gleboka...co do Marii Magdaleny, to ona była matką? gdzieś ty to wyczytał? moim zdaniem praca bez sensu i polotu...jestem na nie. pozdro
Napisano 21 Czerwiec 200519 l ja zauwazylem jeszcze bug w prawym kolanie. troche za kanciaste na zgieciu