Fr3d3k Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 Ja tez jestem za !!! Slyszalem ze sie robi gry na max\'ie ale jakos nigdzie nie moge nic znalezdz na ten temat !!! Wiec popieram jak najbardziej [piwo]
Olo Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 np w Max\'ie sa robione modele do Neverwinter Nights; na stronie producenta http://nwn.bioware.com/ jest programik, dzieki ktoremu mozna tworzyc wlasne modele do ww gierki:D
MeG Napisano 6 Maj 2003 Napisano 6 Maj 2003 popieram popieram i czekam niecierpliwie kiedy sie to \"forum\" o grach 3d pojawi raaczej nie programuje itp ale namietnie gram czasem z tak zwanych nudow robie tez cos do gierek ... byloby fajniscie jak by takie forum zaistnialo ! bardzo bym sie cieszyla !!!
MeG Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 incicjatywa jest i to jaka !!!w kazdym razie odemnie i tworcy tematu ! najlepiej byloby zrobic osobny dzial \"game design\" i podgrupy texturing modelling scripting programming itd .. moze jakis poll zastartujemy co ludzie na to ?
Acid_19 Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 A ja to chłodnie wszystko skomentuje.... A CZY KTOKOLWIEK MA JAKIES POJECIE O TYM???? BO INACZEJ BEDĄ SAME PYTANIA BEZ ODPOWIEDZI!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi