Napisano 4 Maj 200321 l Ja tez jestem za !!! Slyszalem ze sie robi gry na max\'ie ale jakos nigdzie nie moge nic znalezdz na ten temat !!! Wiec popieram jak najbardziej [piwo]
Napisano 4 Maj 200321 l np w Max\'ie sa robione modele do Neverwinter Nights; na stronie producenta http://nwn.bioware.com/ jest programik, dzieki ktoremu mozna tworzyc wlasne modele do ww gierki:D
Napisano 6 Maj 200321 l popieram popieram i czekam niecierpliwie kiedy sie to \"forum\" o grach 3d pojawi raaczej nie programuje itp ale namietnie gram czasem z tak zwanych nudow robie tez cos do gierek ... byloby fajniscie jak by takie forum zaistnialo ! bardzo bym sie cieszyla !!!
Napisano 13 Maj 200321 l incicjatywa jest i to jaka !!!w kazdym razie odemnie i tworcy tematu ! najlepiej byloby zrobic osobny dzial \"game design\" i podgrupy texturing modelling scripting programming itd .. moze jakis poll zastartujemy co ludzie na to ?
Napisano 28 Maj 200321 l A ja to chłodnie wszystko skomentuje.... A CZY KTOKOLWIEK MA JAKIES POJECIE O TYM???? BO INACZEJ BEDĄ SAME PYTANIA BEZ ODPOWIEDZI!!!!!!!!!