Napisano 14 Marzec 200520 l Siema i pozdro. Na początku zostałem odrazu zjeżdzony za prace o robocie ale niewiedziąłem jeszcze o co chodzi w tych bitwach. Teraz mniej więcej kumam o co chodzi ale niewiem czy mi coś wyjdzie ale kiedyś musi być ten pierwszy raz co nie ;d. Moja praca bedzie wyglądać tak: Jaskinia a w niej smok i do tego dużo skał a i co bajer to złoto i jakiś wlot do jaskini z swiatłem Co sądzicie...........? POZDRO:D Edit1 dodałem koncept tapetke na której podstawie bede robić młodego smoka, jeszcze nie tak groźnego jak twój Gonzo ;) Edit2 Dodałem szkic niepełnej głowy dragona :) edit3 Dodałem szkic z boku troszke z profilu edit4 Zaczołem prace nad projektem od głowy smoka
Napisano 14 Marzec 200520 l Pomysł niezły, mało oryginalny, ale ok. Koncept chyba w paintcie malowany? Czekamy na jakieś mięsko :] i powodzenia
Napisano 14 Marzec 200520 l ha! chętnie obadam tego smoka :D sam jednego zacząłem ale mi sie spsuł kompi wsio szlag trafił :P tak czy siak czekam na dragona więc sie postaraj ;)
Napisano 15 Marzec 200520 l Autor Odrazu chciałbym sie spytac jakiej tex powinnem urzyć na uski (jakiejś orginalnej z specjalnym połyskiem )
Napisano 15 Marzec 200520 l tak naprawde to smoki sa zwierzakami basniowymi i mozesz tu polatac z tematem jak chcesz. ja proponuje ci obadanie pokrycia ciala gadow: http://www.astrosurf.com/lombry/Bio/alien-reptile.jpg http://www.linknet.com.au/kens/images/Reptile.jpg ale twoj smok moze miec zupelnie odjechana skore, wszystko zalezy od ciebie - powielasz czy kreujesz? fajna ta druga fotka :D a gonzo to nie z tej bajki ;) pozdrawiam
Napisano 16 Marzec 200520 l Autor ta druga fota nie działa akurat ale dzeki za trop i też pozdrawiam ps. musze wkońcu zacząć robić glowe smoka !!!!!!!!!!!! @#$%
Napisano 16 Marzec 200520 l hej! skoro link nie dziala to zamieszczam te fotke w twoim topiku, więc lukaj... i do roboty ;) pozdrawiam
Napisano 17 Marzec 200520 l Busiu napisał: musze wkońcu zacząć robić glowe smoka !!!!!!!!!!!! @#$% he he Do or do not, there is no try. pzdr.
Napisano 18 Marzec 200520 l Kurcik to taki nasz forumowy kozaczek - nawet bany mu nie straszne. Prawdziwy tfardziel ;) Ja czekam na renderki:>
Napisano 19 Marzec 200520 l Autor Postanowiłem trzymać się raczej tego czerwonego smoka i dodałem kilka szkiców ale tym razem już rysownych na podstawie tego smoka
Napisano 19 Marzec 200520 l Autor Narazie wykićkałem tylko coś takiego to jest tylko część górnej szczęki i głowy (ten kwadrat z tyłu sie zmodeluje jeszcze) co myślicie o ty...........m prace trwają ;) pozdro
Napisano 6 Kwiecień 200520 l Autor Kolejne modyfikacje smoka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 9 Kwiecień 200520 l coś z tym smokiem jest nie tak,może dodaj ząbki i rogi to będzie jakoś lepiej wyglądać
Napisano 10 Kwiecień 200520 l Skrzydła... skrzydła... skrzydła... Lesze było by wykorzystanie lekkiego materiału reagującego na wiatr... Było by że tak powiem naturalniej... :D Powodzenia :D
Napisano 10 Kwiecień 200520 l ciekawe jak Ci pójdzie z texturkami ? jak zrobisz ładne texturki i np. buchajace płomienie z paszczy + ładny dym to może wyjść ciekawie o SSS na skrzydłach nie wspomnę ;)
Napisano 11 Kwiecień 200519 l Autor a co wam sie niepodoba w skrzydlach ??? a model wykorzystam w animce tylko potrzebuje jakiego[ konta na conajmniej umieszczenie 10 megowego pliku znacie a i co do zebów i rogów : rogi sie zrobi sa w planie a zabki to tak ;..........
Napisano 14 Kwiecień 200519 l odrazu lepiej wygląda, ale przyczepie się jeszcze . wg mnie te dwa kły są troszke za długiew porównaniu z reszta
Napisano 14 Kwiecień 200519 l Autor Ok zmienie ale na Orginalnej fotce (sam robilem haahah) sa mniej wiencej takiej wielkosci...dzienki za pomoc
Napisano 16 Kwiecień 200519 l Autor http://max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=14595 narzie cos takiego