kuba333 Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Mam problem z maxe'em. Zainstalowałem Brazila, a potem go odinstalowałem> jednak zostawi jekiś ślady: Jak mogę to usunąć?Przez to niektóre materiały są czarne...
streaker Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Niektóre materiały są czarne, ponieważ do ich wyświetlenia potrzebny jest brazil i tam własnie są pokazane które biblioteki (to okienko wyskoczyło, przy ładowaniu biblioteki textur - nie myle sie chyba).
Vorek Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 dokładnie tak jak napisał przedmówca, musiałeś zostawić w scenie jakieś materiały brazila, wyrzuć je i wszystko powinno być ok
kurt_hectic Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 takie cus sie pojawia jak ja mam np. ustawionego brazila , potem dam tobie scene a ty go nie masz i takie cos wyskakuje...
kuba333 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Napisano 15 Marzec 2005 Największy problem w tym ,ze to mi się wyśiwetla przy uruchamianiu max'a
streaker Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Przy uruchomieniu maxa - to zmienia całkiem obraz rzeczy. Sprawdzasz czy w katalogu maxa zostały ci jakieś śmieci po brazilu i usuwasz(żeby był porządek). Potem dajesz Customize -> Configure Paths -> Plug-ins i usuwasz scieżke Brazila.
Rekomendowane odpowiedzi