Napisano 16 Marzec 200520 l http://under.gprime.net/media/video/totalimmersion.wmv Co o tym myslicie?
Napisano 16 Marzec 200520 l niesamowite, ale to widac tylko przez dana kamere, w ktorej jakby nalozony jest inny obraz z obiektem ? taka maska czy cos ? nie wiem co sadzicie ?
Napisano 16 Marzec 200520 l Autor ale zauwaz ze jest to w czasie rzeczywistym [obraz na telebimie], wydaje mi sie ze to dobry poczatek do ciekawych efektow, technicznych mozliwosci prowadzenia prezentacji i wogole multimedi z przekazow na zywo [tv, koncerty, teatr]
Napisano 16 Marzec 200520 l ta... normalan prezentacja, kilka juz takich widzialem, czy sie tak podniecasz>?- normalne pokazanie czegos.... ale..... moim zdaniem zwykle sciagniecie jest lepsze 1 szybciej obejzycz 2 masz to na stale.
Napisano 16 Marzec 200520 l Kurt - jak chcesz ściągnąć to prawy przycisk myszy i "zapisz jako"... ja tak zrobiłem :) robi wrażenie... ciekawe jak to wykorzystają. Ja jeszcze nie widziałem takich akcji w czasie rzeczywistym, najlepsza opcja to interakcja z realnym otoczeniem :) Ciekawe czy jakby ten facet machnoł ręką, to czy strąciłby ten helikopter??? pozdry :)
Napisano 18 Marzec 200520 l Autor no ja tez, zludzenie realnosci daje ten telebin, nawet z opoznieniem wiec wydaje mi sie ze jest to faktem ze cos takiego istnieje, teraz tylko poczekac na pomyslowych ludzi i lepsze komputery i mozemy miec bardzo widowiskowe shoł chociazby w telewizji [mecze pilkarskie] itd Zastosowan jest milion, mimo ze wymaga jeszcze poprawek. Sam bym dodal jakies urzadzenie zliczajace ile swiatla i skad pada, zeby produkowac cienie, bo to jednak najbardziej razi, bardziej niz to ze obiekty realne przecinaja te warstwy z dodanymi rzeczmi, albo sa przez nie zaslaniane ;] Ale mysle ze bedzie to pomyslnie zastosowane wkrotce w tv ;]