Napisano 16 Marzec 200520 l Jest to statuetka mająca stanowić nagrodę w konkursie Miss Forum. Mam w tej chwili nawał pracy więc nie będę już raczej jej dalej przerabiał. Wiem, ze jest tu parę niedociągnięć, ale brak czasu to brak czasu, zwłaszcza, ze rozstrzygnięcie konkursu już w poniedziałek i nagroda musi być gotowa. No, cóż, czekam na Wasze opinie...
Napisano 17 Marzec 200520 l Autor Mógłbym, ale mam teraz na warsztacie jeszcze dwie spore prace do 25go, między innymi tego nieszczęsnego smoka z WIP. Boję się, ze nie zdążę, więc wolę nie zawalić. Jak na wymogi forum, dla którego to robię, ta statuetka to świat i ludzie, gdyż nie jest ono wcale związane z grafiką, i raczej nikt się nie połapie, że te tekstury to standardy maxa. Ale jak już mi się to wszystko przewali i nie pojawi się nic nowego, to popracuję nad tymi teksturami. I promise.
Napisano 17 Marzec 200520 l :P bleee... nawet Gotham by lepszą zrobił ;] niepodoba mi się wcale wszystko takie, takie....oldschoolowe..no takie '97
Napisano 17 Marzec 200520 l sorka ale nie podoba mi sie. Taka grafike mozna bylo spotkac w czesniejszych latach tzn. jakies 5 6 lat temu. Postaraj sie stworzyc cos co bedzie na miare obecnych lat....
Napisano 17 Marzec 200520 l Forum - jakiegoś wiejskiego chyba... Bardziej by pasowało - gdyby zamiast jabłka stał wychodek A kolorystyka krzyczy "gryzę się ze wszystkim!!!!" Dziewczynie / kobiecie - takie coś? Wydaje mi się, że za dużo nad tym myślałeś - właśnie za dużo, w efekcie powstał przekombinowany knot do niczego nie podobny. Jestem na NIE. Ale pozdrawiam :)
Napisano 17 Marzec 200520 l Autor Jasne, że to nie jest współczesna stylistyka, ale to jest speed, niekomercyjny, w przerwie między pracami komercyjnymi. Gdyby to nie był speed, to zrobiłbym np fragment drzewa, odlany z brązu, podobny stylem do tego, pod którym siedzi Chopin na pomniku, i na jednej gałezi wisiałoby jabłuszko o wyglądzie ziemniaka, tyle,że np byłoby wypolerowane na błysk, w odróznieniu od reszty posągu.
Napisano 17 Marzec 200520 l Autor Nie odwalone, tylko zrobione mimo znikomej ilości wolnego czasu, z własnej woli, na rzecz forum, którego jestem uczestnikiem.
Napisano 17 Marzec 200520 l lol, myślałem, że brzydkie, ale jak zobaczyłem forum to stwierdziłem, że całkiem pasuje. pozdro