Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skończyłem ten projekt, najbardziej jestem dumny z butelki, miski i owoców. Może to dla niektórych troche prostackie. Teraz będe szukał inspiracji do następnego projektu.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Za szybko skończyłeś prace. Jest jeszcze sporo roboty. Oświetlenie jest nierealistyczne i ta sofa....jak z kartonu. Wracaj do Wip'a i popraw błędy .

Czym renderujesz ?

Napisano

faktycznie sofa jest nierealistyczna.. tak jak przez chwile musialem sie zastanawiac gdzie stoja te dwie szklaneczki kotre wydawaly mi ise ze lewituja... ale to szklo... (dwie szklanki z dolnej czesci stolika) Mnie sie ziarniste cienie podobaja.. ale faktycznie jest to element artystyczny raczej niz realistyczny :) a skoro to wizualizacja.. to powinien byc realizm..

Napisano

te stolik jest z luster?:) za dużo odbija:] ta sofa jaki już sugerujesz te poduszeczki to reszty nie rób tak twardej... lepiej wyłącz ten sprzet bo te wklejone obraski sa za sztuczne no i ten telewizor ma jakies okrgłe ramki. Miska i owocki sa ok ale ta butelka zabardzo jednak zniekształca...,jest gróbsza od słoików(zobacz sobie zwykła butelkie)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności