Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Witam Nie jestem do konca pewien czy to dobry dzial na to... ale mysle ze tak. Ludzie pomozcie mi, nie wyswietlaja mi sie obrazki w watkach. Szczegolnie w wip'ach. Myslalem ze to java wiec przeinstalowalem ja i nic nie pomoglo. Nie dziala zarowno pod explorerem jak i opera. Kto mi pomoze??
Salvator Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Myslalem ze to java wiec przeinstalowalem ja i nic nie pomoglo. rotfl może przez przypadek wyłączyłeś opcje "Pokaż obrazy" w panelu użytkownika (Opcje)?
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 nie zadne, nie wiem od czego do zalezy, w niektorych watkach sa a w niektorych nie ma... pojecia nie mam co jest zle
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Salvator: sprawdzilem i mam wlaczone pokazywanie obrazow. Help...
adek Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 podaj przyklad watku w ktorym nie widzisz obrazow? Moze autor zamiescil rendery na innym serwerze i faktycznie nie dzialaja.
arcade Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Wydaje mi sie że chodzi o brak grafik w postach, które zostały wyedytowane dawno temu - np. rok? Też się kiedyś nad tym zastanawiałem XD i doszedłem do wniosku że stare rendery zamieszczone na serwerze max3d są po pewnym czasie usówane, natomiast te z innych serwerów znikają w podobny sposób, tyle że za sprawą autora :D Mam racje??? Co wygrywam??? ;D
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Prosze bardzo, dwa wip'y (nowe) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14093 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14044 nie mam obrazkow...
blood_brother Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 u mnie sa obrazki. Chcialem jeszcze poruszyc problem uzytkownika Baldacka. Tzn nie wiem czy on o tym wie ale nie widac jego postow. Widac go tylko w tych okienkach ktore informuja kto ostatni komentowal. Gdy juz sie wejdzie do watku to nie ma jego postow po mimo tego ze caly czas w okienku jest o nim informacja. Nie jest to watek w ktorym zauwazylem to po raz pierwszy i chyba tylko z jego kontem sa takie problemy. A najsmiesniejsze jest to ze wchodzac do jego danych publicznych i klikajac na "pokaz wszystkie posty uzytkownika" wyswietla ze nie ma czegos takiego po mimo tego ze napisalem on ich ponad 180. Moze tez ktos to zauwazyl??
Salvator Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 ale jaja Sorry - no matches. Please try some different terms. buahaha, pisze sobie posty i nie troszczy się o to że nikt o nich nie wie :D ale to nie jest śmieszne ... ktoś wreszcie powinien mu pomóc :O koniec OT u mnie też są obrazki, skoro mówisz że w opcjach napewno masz zaznaczone pokazywanie obrazków, to nie mam zielonego pojęcia co może się dziać, trzeba poczekać na Adka, a to może w obecnej sytuacji troszkę potrwać ....
arcade Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 hehe, bracie krwi, nie uwieżysz, ale zrobiłem dokładnie to samo jeszcze przed przeczytaniem twojego posta :D Faktycznie, BadLuck xD ma 1,25 (o ile dobrze pamiętam) posta dziennie xD Chyba wie, że nikt tych postów nie widzi bo często żali się na szoucie że tak ma... szkoda chłopaka, ale sprawa jest aż tak dziwna, że aż ciężko uwierzyć żeby było to przypadkowe... hmmm. edit - żeby nie było że OT - u mnie są obrazki :) Moim zdaniem masz jakiś problem z przeglądarką. jakiej używasz?
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 problem mam pod opera jak i zarownie pod explorerem. Nie wiem co jest zle. Jave mam z http://www.sun.com wiec to "napewno" nie to. Winda XP a opera 7.54u2.
greg_jg Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Jeżeli nie widzisz plików graficznych, które znajdują się na serwerze max3d.pl, a inne tak (na serwerach zewnętrznych), to na xx% jest to problem z firewall`em. ps. Masz ZoneAlarm?
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Mam zone alarma ale np. dla opery wszedzie mam wrzucone "allow". Wczesniej tez mialem i bylo ok. Po reinstalce xp'eka za cholere nie moge dojsc co sie stalo. Nigdy nie mialem podobnych problemow. Nadal nie dziala mi...
greg_jg Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 To nie jest zależne od przeglądarki int. , tylko od ZoneAlarm. Możesz to sprawdzić (na własne ryzyko)> odpal forum z wyłączonym ZoneAlarm, na xx% problemu nie będzie. ps. update`owałeś ostatnio firewall`a?
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 greg_jg: dzieki. To byl nie update'owany firewall
Rekomendowane odpowiedzi