Napisano 19 Marzec 200520 l Krotko: blender, pierwsze kroki. jak model? Poniewaz zaraz ktos sie spyta o siatke: umieszczam siatke. Czy w tym fantastycznym programie mozna zrobic SDS (metanurbsy) tak jak w 3dMaxie? Czy jest tu cos w stylu Chamfer na krawedziach i target weld dla vertexow? (jakies pluginy?) Hilfe!!! kingwins
Napisano 19 Marzec 200520 l hehe jakas nowa fala samochodziarze robia organike teraz tylko bzyku i loozack powinni jakas organike wrzucic;);) a tak na serio to mi sie podoba:):)
Napisano 19 Marzec 200520 l bardzo ladnie ... tym bardziej jestem pod wrazeniem ze to blender ... :) pozdrawiam i czekam na pupcie ;] bo z nia tez nie bylo zbyt latwo w moim przypadku ... moze to ze wzgledu na to ze w niektorych miejscach, facet musi byc zdecydowanie bardziej dokladny niz w innych ;] pozdro
Napisano 19 Marzec 200520 l kingwins -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Napisano 20 Marzec 200520 l na razie wygląda to całkiem ładnie, poza tym blender jest jak dla mnie kompletnie ciemny, siateczka ładna chyba wszyscy faceci myślą tylko o jednym, właśnie kolega wjechał na temat pupci:):):), jak nie o samochodach to o kobietach :):):) pozdro