Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mozesz sobie chciec ale temat albo zmienisz na odpowiedni albo wszystko pojdzie do kosza.

taki sobie ps. to tak naprawde powinno juz pojsc do kosza szybciej sie nauczysz ze chciec nie znaczy moc

Napisano

Heheh widze niektórzy zdziwieni ;) Powiem tak PIĘKNE W SWOJEJ PROSTOCIE :D Naprawdę łądnie Ci to wszystko wychodzi :) A do tego ty jako jedyny (chyba) na tym forum robisz Zmodzie więc GRATULACJE wytrwałości :) CZekam na więcej :)

Napisano

Przecierz w Max'iie też można zrobić lowpoly ;> Wydaje mi się, że soft nie jest ważny, ważne jest to jaki jest efekt końcowy :) (A u Ciebie jest naprawdę dobry :)

Napisano

Piterus_123, na modelu który dotychczas zrobiłeś jest chyba jeden błąd, element który zaznaczyłem, nie znajduje się na fotce, którą pokazałeś wcześniej, czy po prostu korzystasz z innych referków

Napisano

wydaje mi sie ze w poscie 10 na zdjeciu klamka ma bledy:):) ale moge sie mylic

ale tak pozatym to chyba jestes mastereem na tym forum robiacym w zmod:D:D

super ci to wychodzi

pozdro

Napisano

Melonik ---> tak faktycznie dodaje je do 18WOS:pttm ale sam ich nie konwertuje (bo mi sie nie chce) pomaga mi kolega z Holandii - "Luder", zreszta pod fotka jest podpisane.

lpshinoda ---> hehe... masz calkowita racje ze miluje ciezarowki, zreszta chodze do szkoly o profilu transportowo-spedycyjnym, wiec modele ciezarowek to niejako uzupelnienie mojej pasji ;-)

Napisano

no i zgodnie z obietnica jest upik, a w nim: poprawiony stopien wejsciowy (juz niewyglada jak tekstura), swiatla przednie oraz czesc szparek miedzy laczeniami blach (dosc pracochlonne ale jaki efekt daje)

12db.jpg

24yu1.jpg

30lv.jpg

48dz.jpg

Napisano

taaa... powiedz to moim rodzicielom oni sa jak najbardziej przeciw. :-(

tak na marginesie to jak patrze na twoj sprzet to dodal bys jeszcze z 256 ramu i R9550 i bys mial takiego samego kompa jak ja, mi po podkreceniu wszystkiego chodzi nawet doom3 na Low a HL2 i FarCry na medium.

Napisano

100 tys :D jakie to bedzie mialo wymagania ;)

widzialem troche modeli z zolzy ale zaden mi sie nie podobal a twoje cciezaroweczki naprawde przyjemne ;) narobilbys paru bugow bo tak nie ma o czym pisac =)

Napisano

znalazlem! dotarlem! wygrzebalem!

oto moja PIERWSZA praca jaka kiedykolwiek wykonalem (koszmarna ale poczatki sa zawsze trudne) ten sam model wiec roznice widac golym okiem, bylo to okolo 14 miesiecy temu, od tej pory duzo sie nauczylem, co?

27mq.jpg

Napisano

EEEEEEEEEEEEEEEe i to wszystko nadal w Zmodzie??????????? Jka tam to jesteś MASTA :) Powaznie stary widze ładnie juz odjeżdzasz :) Ile to ma teraz poly??

Napisano

30k poly, mój komp by tego chyba nie podniósł, ładna pracka, osobiście nie znam się na tym Zmodzie, ale prace prezentują wysoki poziom, gratulacje, rzeczywiście długo cię nie było

pozdro

Napisano

eeee... spokojnie by ci hodzil jak mialem podobny sprzet to takie cos bez problemu chodzilo.

Bubu - ty to mnie coraz bardziej zawstydzasz, wszystko wychodzi ladnie bo dokladam do tego duzo serca co nie wszyscy robia.

Napisano

Nowa wersja (transporter samochodowy) bedzie robiona rownolegle z ciagnikiem siodlowym, (poprostu musze przyspieszyc). Sorry za jakosc fotek ale sciagnolem juz nowy programik do robienia zzutow i nastepnym razem powinno byc ok.

13rm.jpg

Napisano

i to mi sie podoba :P jak dajesz update to chociaż widać duże postępy :P pytanie tylko czy mozesz to potem przerzucić do maxa ? pozdrawiam rób tak dalej ;)