Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 10,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Jednak nie bedzie bo zjada za duzo poli (prawie 9000) wiec zabralem sie do roboty i robie citroena c2 narazie mam niecale 500 i chce sie zmiescic w okolicy 2-3 tys.

16aj.jpg

29il.jpg

30dn.jpg

Napisano

fajny pomysł z tą lawetą, bardzo mi się podoba, właśnie niedawno zainstalowałem sobie 18WoS Pedal to the Metal:)))

pozdro

Napisano
  • Autor

Dobra jednak bedzie logan bo udalo mi sie obnizyc liczbe poli o 25%, a na dokladke zabralem sie za cos innego (musze troche odpoczac od tego Renault) a mianowcie IVECO EuroTech

snap14ee.jpg

Iveco-EuroTech-440E42-Spiegler-150604-1.jpg

Napisano

Hehehe no to ja się wypowiem :) HMm w sumie można tylko pochwlić :) I nic dodać nic ująć :)

Napisano

Pszemek to chyba sie pisze przez rz hehe..

No model dosc ciekawy jak ma Zanoze..zm., szczegolow tez sporo zrobiles

Napisano

Pierwszy?? :) Co tu dużo mówić :) Wypas :) Pokaż jeszcze na koniec siateczke tego wszystkiego jak możesz :)

Napisano

Mówie z góry ze nie analizowałem tego tematu – ale mam pytanie do jakiej gry wykorzystałeś te samochody - bo chyba nie do King of the Road ??

Napisano

Zadziwia mnie twoje opanowanie (które musisz posiadać:) )przy tworzeniu siatek :) Czy przy tym nie przyjmujesz czasem czegoś na uspokojenie?? Super wygląda :)

Napisano

swietne, naprawde swietne. Jako ze uzywam Max'a ta ilosc trojkatow mnie osobiscie przygniata :) ale model wyglada bardzo fajnie.