Napisano 6 Czerwiec 200519 l Autor Jednak nie bedzie bo zjada za duzo poli (prawie 9000) wiec zabralem sie do roboty i robie citroena c2 narazie mam niecale 500 i chce sie zmiescic w okolicy 2-3 tys.
Napisano 6 Czerwiec 200519 l fajny pomysł z tą lawetą, bardzo mi się podoba, właśnie niedawno zainstalowałem sobie 18WoS Pedal to the Metal:))) pozdro
Napisano 15 Czerwiec 200519 l Autor Dobra jednak bedzie logan bo udalo mi sie obnizyc liczbe poli o 25%, a na dokladke zabralem sie za cos innego (musze troche odpoczac od tego Renault) a mianowcie IVECO EuroTech
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor idze ze wszyscy pala sie do komentowania ale nic to nastepny upik
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Hehehe no to ja się wypowiem :) HMm w sumie można tylko pochwlić :) I nic dodać nic ująć :)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l JA powiem tylko tyle że chcę to zobaczyć w całości bo fajnie się zapowiada:)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor HA!!! i niech ktos mi powie ze w zmodzie niemozna dorze nic zrobic!
Napisano 17 Czerwiec 200519 l jak ktoś jest dobry to mu żaden soft nie straszny (no chyba ,że blender :P).
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Pszemek to chyba sie pisze przez rz hehe.. No model dosc ciekawy jak ma Zanoze..zm., szczegolow tez sporo zrobiles
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Autor akurat ten przez sz bo tak chce zeby na niego wolac na innych forumach i na mailu ma sz
Napisano 1 Kwiecień 200618 l Pierwszy?? :) Co tu dużo mówić :) Wypas :) Pokaż jeszcze na koniec siateczke tego wszystkiego jak możesz :)
Napisano 1 Kwiecień 200618 l Mówie z góry ze nie analizowałem tego tematu – ale mam pytanie do jakiej gry wykorzystałeś te samochody - bo chyba nie do King of the Road ??
Napisano 1 Kwiecień 200618 l Zadziwia mnie twoje opanowanie (które musisz posiadać:) )przy tworzeniu siatek :) Czy przy tym nie przyjmujesz czasem czegoś na uspokojenie?? Super wygląda :)
Napisano 1 Kwiecień 200618 l swietne, naprawde swietne. Jako ze uzywam Max'a ta ilosc trojkatow mnie osobiscie przygniata :) ale model wyglada bardzo fajnie.