Mkaszpir Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 Ludzie powiadają że natura dała Smokom rozum, a Bogowie chciwość. Ten Smok ukradł coś niezwykle cennego i przyjdzie mu za ten czyn słono zapłacić :/
kru Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 pomysl,konwencja,wykonanie - wszystko mi sie bardzo podoba!
Baldack Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 no fajnie sobie to wymysliles:) bardzo nastrojowy obrazek nie ma jakiegos przesytu pierwszego planu dobrze wywazosny podoba mi sie:)
w!e8 Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 jak wyżej. pomysł i wykonanie wyważone odpowiednio. great
hcpiter Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 cze, Super pracka. :) ja dodał bym jeszcze w oddali zniszczona statułe wolnosci. pozdro.
giorgione Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 mam tylkko mała uwagę do ogona - wygląda jakby był na siłe przyłaczony i do przedniej łapy - trochę słabo ja widać - poza tym bardzo fajna i przyjemna pracka pozdr giorgione
veri_jr Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 Na prawdę ciekawa praca. Poprawił bym tylko bombę, wydaje się płaska. Również przednia łapa zlewa si z tułowiem. Ogólnie jednak jest super ;)
Fira Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 Pracka ok, ale mam uwagę co do skrzydeł. Trochę mi przeszkadza, że są malowane tak samo jak tło(chmury) a przecież wykonane są z zupełnie innego tworzywa, przydałoby się to zróżnicować. Pozdrawiam:)
Mkaszpir Napisano 23 Marzec 2005 Autor Napisano 23 Marzec 2005 No coż to Smocza cecha, skrzydła przyjmują kolor otoczenia są lekko przeźroczyste. Fakt zastanawiałem się nad dodaniem miłej poświaty od naczyń krwionośnych by były ardziej cieliste, ale doszedłem do wniosku że jeśli Smok chce uniknąć /lub utrudnić/ zauważenia to niech maskuje się właśnie tak :] W końcu gonią go nie na żarty :)
Siegmar Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 super pomysl .. ale poza smoka mnie nie przekonuje .. ale ogolnie na plus mocno ...
geno7 Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Swietny smoczek.Jeszcze ta bomba w jego łapach.Genialny pomysl
Rekomendowane odpowiedzi