art Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 stara pracka , ale dopiero teraz mialem czas skonczyc , render brazil link: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93&image=pokoj10an.jpg
Baldack Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 ogoolenie praca fajna kilka bugoow naprzyklad to odbicie w lustrze idealne ale w realu takich nie ma miej to na uwadze tak samo szyby perfect ale tak tez nie ma w rzeczywistosic pzd
JunioR Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 witam, ogolnie dobrze, ale poco to male okno, ktore ma takie smieszne szybki i troche tekstury mi nie pasuja.
art Napisano 29 Marzec 2005 Autor Napisano 29 Marzec 2005 dzieki za komentarze przyjalem do wiadomosci :), aha a okno male tam jest bo tak mi sie nawet podoba pozatym widzialem podobny pokoj
polka dot Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 oswieetlenie nawet przyzwoite jest no ale te widoki za oknem to tragicznie dopasowales postaraj sie z tym bardziej :P
art Napisano 29 Marzec 2005 Autor Napisano 29 Marzec 2005 postaram sie poprawic widoki , cholera nie moglem zadnych fajnych znalesc , lae poszukam bardziej albo cos machne aparatem
Arthi76 Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 oświetlenie wewnątrz podoba mi się jednak tak jak poprzednicy powiedzieli, background do poprawy, może nie trzaba go zminiać tylko pobawić się photoshopem - jasność, kontrast może przeskalować. Odbicie w szafce też nie za bardzo wygląda. Nie wiem czy to lustro ale szyba chyba lepiej by wygądała. A co do podłogi to fajnie ta wykładzina ale nie wiem czy pasuje stylowo do tych mebelków- chyba jakieś deski byłyby lepsze. Poprój. Pozdr
hcpiter Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Spoko oswietlenie, zabrudzenia troszke mi nie pasuja ale ogolnie spoko poza widokiem w małym oknie
Rekomendowane odpowiedzi