Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ogoolenie praca fajna kilka bugoow naprzyklad to odbicie w lustrze idealne ale w realu takich nie ma miej to na uwadze tak samo szyby perfect ale tak tez nie ma w rzeczywistosic pzd

Napisano

witam,

ogolnie dobrze, ale poco to male okno, ktore ma takie smieszne szybki

i troche tekstury mi nie pasuja.

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze przyjalem do wiadomosci :), aha a okno male tam jest bo tak mi sie nawet podoba pozatym widzialem podobny pokoj

Napisano

oswieetlenie nawet przyzwoite jest no ale te widoki za oknem to tragicznie dopasowales postaraj sie z tym bardziej :P

Napisano
  • Autor

postaram sie poprawic widoki , cholera nie moglem zadnych fajnych znalesc , lae poszukam bardziej albo cos machne aparatem

Napisano

oświetlenie wewnątrz podoba mi się jednak tak jak poprzednicy powiedzieli, background do poprawy, może nie trzaba go zminiać tylko pobawić się photoshopem - jasność, kontrast może przeskalować. Odbicie w szafce też nie za bardzo wygląda. Nie wiem czy to lustro ale szyba chyba lepiej by wygądała. A co do podłogi to fajnie ta wykładzina ale nie wiem czy pasuje stylowo do tych mebelków- chyba jakieś deski byłyby lepsze. Poprój.

Pozdr

Napisano

Spoko oswietlenie, zabrudzenia troszke mi nie pasuja ale ogolnie spoko poza widokiem w małym oknie