Napisano 2 Kwiecień 200519 l chciałbym wymodelować scenkę ze śmiesznym robotem. niestety na razie poprzestałem na zajawce zrobionej w corelu :(. może pokazywanie tutaj rezultatów mnie zdopinguje do kontynuacji. w maxie jestem słaby i nie ma co liczyć na super szał.
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Cwicz cwicz. Ja tez bylem w maxie slaby ale po kilku prackach wychodza juz niezle Prace :) Patrz WIPy
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Witam, (pamietam jak ja umiescilem swojego pierwszego robota ale na forum był ubaw, szkoda ze nie dla mnie :( ) Twoj robot jest raczej moało przemyslany poniewaz ma mało detali nawet twarzy mu brak, musisz dobrze pomyslec nad ta pracką. Powodzenia.
Napisano 2 Kwiecień 200519 l haha ... zdecydowanie przeslanie pracy jest znacznie leprze ... bardziej wyrazne niz wykonanie :) takze ... najgorsze masz juz za soba ... bo modelowac przeciez kazdy potrafi ... a jak nie to sie predzej czy pozniej nauczy ... a talent (czy tam naprawde ciekawy pomysl -jak kto woli) ma niewielu grafikow... pozdrawiam i zycze owocnej pracy i wielu godzin cwiczen witam na forum btw
Napisano 2 Kwiecień 200519 l hehe, mi sie bardzo ten pomysl podoba, co do modelingu to sie jeszcze nauczysz, ale pomysl na 5. pozdro :P
Napisano 3 Kwiecień 200519 l hmmm...czy to jest robione w maxsie?? bo mnie to wyglada na photoshopa albo corelka:]
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Autor Golum --> to jest ta zajawka robiona w corelu o ktorej napisalem na wstepie Dzieki wszystkim za doping :) Dziala! :) wczoraj nawet wystartowalem z tym w maxie ale nie bede pokazywal byle bryly z jednym parametrem :) ponadto aby zrobic to co chce musze chyba przerobic jakis tut bo utknalem na najprostrzych rzeczach :( i musze sobie przypomniec jak to "lecialo" :)
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Autor Tutek nie przerobiony i dlatego robot nie ma monitora w korpusie. Dalej bieda ale moze za rok cos z tego bedzie :) material jest na razie tylko jeden, jak widac. jeszcye zostalo wiele szczegolow i podstawowych elementow ale postanowilem cos wrzucic. Dzieki za komenty.
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Spoko, na razie jest dosyc prosto, ale to dopiero poczatek, znam bol poczatkujacych...
Napisano 25 Kwiecień 200519 l pracuj bracie dalej a będzie dobrze...pociesze cię, że jak ja zaczynałem to taki robot to było dla mnie...no powiecmy, że nie był dla mnie :) pozdro i życze miłej pracy
Napisano 25 Kwiecień 200519 l ;] nareszcie sie odwazyles ... dzialaj dzialaj a napewno nie bedzie zle... pozdrawiam