Napisano 2 Kwiecień 200519 l No więc dziś tak sobie koło wymodelowałem, jescze trochę poprawię, ale na razie czekam na opinie, bo nie wiem dokładnie co zmienić ;) ///////////////////////////// render vray 1. czas renderingu:3min ////////////////////////////
Napisano 2 Kwiecień 200519 l bardzo bardzo niesamowite a myslalem ze jestesmy w epoce gdzie wiemy co to jest guma :D alufelga z bierznikiem do furmanki i to jeszcze takiej z poczatku 20 wieku lub wczesniej hehe a pozatym albo mi sie zdaje albo juz podobna felge tu widzialem ?...
Napisano 2 Kwiecień 200519 l chyba predzej niskoprofilowa fego opona ;)... wiec musisz dobudowac to by nie bylo takich komentarzy
Napisano 2 Kwiecień 200519 l fajne to i odkrywcze ale gdzie sie kończy, a gdzie zaczyna guma, Ale nie martw sie, wynalazce śmigłowca też wyśmiali, że stworzył coś zupełnie nie funkcjonalnego i sie pomylili :-) wizualnie mi się podoba Bzyku masz wiecej podobnych przekrojów?
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Usun bieznik, zrob opone oddzielnie, zbenduj i przeskaluj. Bedzie dobrze ...
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Autor to dopiero początek, a poza tym zapomniałem dodać, że to nie ma być dzisiejsza tylko "przyszłościowa" sportowa opona ;)
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Za masywna ta felga w stosunku do opony. Nie widać żadnego zróżnicowania przy przejściu opona-felga. Co do samej opony, to za niski profil jest. Ona musi się trochę uginać bo inaczej będzie skakał samochód na każdej dziurce i kamieniu. Ale jak zrobią super idealną nawierzchnię to za jakieś 50 lat pewnie będziemy i na takich jeździć (albo już latać).
Napisano 4 Kwiecień 200519 l Autor no to dorzucam hamulce... jeszcze coś poprawię, ale na razie czsu nie miałem :)