Napisano 3 Kwiecień 200519 l Witam Jak uważacie czy Autodesk VIZ jest najlepszym programem do robienia wizualizacji wnętrz(konkretnie chodzi mi o biura, sale konf. itd...) . Czy może polecacie co innego. pozdrawiam marek
Napisano 4 Kwiecień 200519 l dziwne pytanie w dziwnym dziale... chyba sie nie spodziewasz ze ktos robi software specjalnie pod robotki sal konferencyjnych albo wnetrz biurowych. a tak na powaznie : viz = 3dmax minus particles,reactor i cos jeszcze o ile sie nie myle. jezeli wiec uznasz ze max nadaje sie do wnetrz to viz tak samo.
Napisano 4 Kwiecień 200519 l Jak wyżej... ; ) Zrobienie modelu to jedno - i program jest mniej ważny - Zrobienie renderingu to druga sprawa - więc jeżeli decydujesz sie na MAX/VIZ to lepiej sie zastanowić jakiego RENDERERA używać. do wnętrz polecam VRAY
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Autor z tego co wiem to viz ma wbudowanego mental raya(nie pracowałem na nim i nie wiem jak wychodzą w nim wnętrza) dzięki za odpowiedzi.
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Jezeli masz 3ds max`a to nie potrzebny jest ci Viz bo max ma wszystko to co viz i jeszcze wiecej :P