woldi Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 http://www.worldjumpday.org/ Jesli 600000000 osob podkoczy jednoczesnie 20 lipca, sa szanse na zmiane orbity planety, a tym samym na zatrzymanie globalnego ocieplenia, wydluzenie dnia i stworzenie bardziej ludzkiego klimatu, nie czekaj -zarejestruj sie teraz, by otrzymac przypomnienie na dzien przed eventem Ciekawe co sie stanie jak skoczy więcej ludzi ? I co się stanie z tymi z Drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 buuuuuuuuuhahahahahahahhahahahah ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 hehe ja już się zapisałem jakiś miesiąc temu na to :D mają mi przesłać maila z danymi dotyczącymi skoku ;] co prawda obliczenia na kartce nie są obiecujące, ale damy radę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 lol:D dobre, dobre - skocze sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 to się raczej nie uda... 600 000 000 osób ma 1/100 000 000 000 000 masy ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 hehe ale zobacz że jak podskoczysz, to masz taki pęd, że możesz nawet Jowisza przestawić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 smiem twierdzic, ze implikacje takiego przedsiewziecia sa nie do przewidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 hehe no tak, ziemia się przesunie (przynajmniej tak przed chwilą mi karteczce wyszło w przybliżeniu) o około 7*10^-14 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 hehehe primaapylis byl 1 kwietnia:P torche sie spoozniles:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 jak ja skoczę z jednej strony a kolega chińczyk z drugiej to szlak trafi waszą ziemię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacuś Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 nie gadajcie tyle tylko cwiczcie łydki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 jak ja skoczę z jednej strony a kolega chińczyk z drugiej to szlak trafi waszą ziemię... heheh:D:D ludzie to maja bezsensu pomysly:D chyba naprawde sie nudza................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi