Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, nazwalem to pokojem lalek poniewaz prawdziwego mieszkania wogule nieprzypomina. To jest wsumie muj pierwszy powazny render, wiec bedzie pewnie wiele bledow.

pozdrawiam, i dziekuje za pomoc osobom z forum.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo mily dla oka :)))....wyszedl Ci ten pokoj dla lalek :))) ladne kolory oswietlenie itp wszystko dopasowane :))) tylko jedno ale.....gdzie sa lalki???

jak na 1 render lepiej byc nie moglo:)))

pozdr

Napisano

to zielone na suficie, to jest podwieszany sufit z halogenami, niestety slabo widac ze wzgledu na zut :)

pozdro

Napisano

Fajna pracka[piwo]

Tylko ciekawi mnie jedno--> przedmoity rzucaja na sciane kolorowe cienie[co?]

I na tym stoliku jest ten czerwony rubin czy krysztal:D Tez jakos mi tam nie pasi :D

Ale ogolnie dosc dlugo na pracke patrzalem, wzroku nie moglem oderwac [piwo]

Napisano

jak to jest pokój dla lakek to czemu za oknem są chmury nie powinno być mieszkanie przypadkiem

ale można to ominąć np. że stoi na dworze :)

super pomysł i wykonanie [piwo]

Napisano

Faktycznie praca mila dla oka, dwa pierwsze widoki, bo trzeci raczej nic nie pokazuje - kompozycja!!

Podoba mi sie szklana tafla stolu, oraz ogolna atmosfera mocnego, a jednak przytlumionego swiatla slonecznego - takie efekty wystepuja w przyrodzie wiec wyglada to naturalnie.

Moglbys sie jeszcze pokusic o dodanie supersamplingu (AA) dla odbic.

A juz zdecydowanie lepiej by bylo zeby to byl pokój, a nie \"pokUj\" :)

Ogolnie bardzo pozytywna praca!

pozdr

Marek

Napisano

Niewiem, niemam pojęcia - coś w tej pracy jest. Niby nic szczególnego ale jakoś tak.... no niewiem. Sam tego nie rozumiem. Prosty modeling, Texturki z maxa a jednak jest niebanalna. Może to jest zabarwienie światła - bardzo ciepłe - żółte - jak słoneczmne. Odpoczywam jak na nią patrze. Brawo !!!

Pozdrownienia

Napisano

ja dopiero teraz zobaczylem te prace i musze powiedziec ze jestem pod DUUUUUZYM wrazeniem :D

swietnie poustawiales swiatla i odbicia.

i rzeczywiscie jest cos co nie pozwala oderwac oczu :) rob dalej takie rendery a zawsze chetnie na nie popatrze :)

Napisano

milusi tem ten pokoj ale nie rozumiem tych kolorowych cieni na scianie i nie wiem jakis dziwny cien tego obrazu (zabkowany) ale cholera nie musze przecie rozumiec swiata lalek, swietna robota

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności