Gość YoYo Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Witam. Na początku chciałbym zaznaczyć, że jest to moje pierwsze auto zrobione w 3d. Dlatego też proszę o szczerą krytykę, ale nie do bólu ;) Wiem, że model (i nie tylko) ma dużo błędów ale z czasem może się czegos naucze :)
hcpiter Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Szkoda tylko ze zapomniałes z rozpedu dorzucic obrazka ;P A co do krytyki : Naucz się umieszczac rendery !
JunioR Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Proponuje napisac maly tutorial jak umieszczac rendery na forum ! Bo niektorzy tego robic nie umieja ! A tak na serio to sprawdzaj co umieszczasz, i czy to dziala.
Knysha Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Ciekawe ciekawe ... 'Ciemnosc widze Albercik, ciemnosc widze!'... EDIT: Plastelina panie, plastelina. Aby stworzyc ostre krawedzie uzyj narzedzia o nazwie 'Chamfer' - pomaga. Uzyj innego oswietlenia, pokaz siatke. Pzdr
Gość YoYo Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 sory za zdjecia ale nie zauwazylem ze za duzo zajmowaly
RA Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Matko Boska Rozancowa! Subaru po krasz tescie :) Gsyby dac chamfera tu i tam (a moze wiecej!), troche poprprawiac ksztalt to na pierwszy model byloby... pozdrawiam
AGmakonts Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 no jest sporo bugów i render także nie doskonały ale jak na pierwsze auto w 3d to chyba dobrze (odnośnie pierwszych aut to się chyba nie powinienem wypowiadać bo sam jeszcze żadnego nie zrobiłem:)) Oceniam to w skali ogólnej na 2/6
Radus_Keles Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Jak na pierwszy samochód to nie tak żle. Mój pierwszy samochód wyglądał 1000 razy gorzej ;-/
Janek2000 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 ja jestem w trakcie mojego pierwszego (hehe) ale w sumie to to niewygląda jak impreza a raczej jak samochód do kreskówki "sasiedzi" (taka plastelina) ps: ale i tak jest zajebiści!!!
rafal111 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Nieee.To nie jest Subaru impreza tylko subaru po imprezie :P i to niezlej Ale jak na pierwszy to chyba nie jest tak zle.
xMark Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 jak na pierwszy raz to tak zle nie jest. ale do kolejnych modeli przykladaj sie bardziej i rob powoli a dokladniej :D i bedzie OK :D
victor5000 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 dobra nie zucajcie sie chłopak sie uczy i tyle tak jak kazdy z nas :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi