Posted April 6, 200520 yr Witam. Na początku chciałbym zaznaczyć, że jest to moje pierwsze auto zrobione w 3d. Dlatego też proszę o szczerą krytykę, ale nie do bólu ;) Wiem, że model (i nie tylko) ma dużo błędów ale z czasem może się czegos naucze :)
April 6, 200520 yr Szkoda tylko ze zapomniałes z rozpedu dorzucic obrazka ;P A co do krytyki : Naucz się umieszczac rendery !
April 6, 200520 yr Proponuje napisac maly tutorial jak umieszczac rendery na forum ! Bo niektorzy tego robic nie umieja ! A tak na serio to sprawdzaj co umieszczasz, i czy to dziala.
April 6, 200520 yr Ciekawe ciekawe ... 'Ciemnosc widze Albercik, ciemnosc widze!'... EDIT: Plastelina panie, plastelina. Aby stworzyc ostre krawedzie uzyj narzedzia o nazwie 'Chamfer' - pomaga. Uzyj innego oswietlenia, pokaz siatke. Pzdr
April 6, 200520 yr Matko Boska Rozancowa! Subaru po krasz tescie :) Gsyby dac chamfera tu i tam (a moze wiecej!), troche poprprawiac ksztalt to na pierwszy model byloby... pozdrawiam
April 6, 200520 yr no jest sporo bugów i render także nie doskonały ale jak na pierwsze auto w 3d to chyba dobrze (odnośnie pierwszych aut to się chyba nie powinienem wypowiadać bo sam jeszcze żadnego nie zrobiłem:)) Oceniam to w skali ogólnej na 2/6
April 7, 200520 yr Jak na pierwszy samochód to nie tak żle. Mój pierwszy samochód wyglądał 1000 razy gorzej ;-/
April 7, 200520 yr ja jestem w trakcie mojego pierwszego (hehe) ale w sumie to to niewygląda jak impreza a raczej jak samochód do kreskówki "sasiedzi" (taka plastelina) ps: ale i tak jest zajebiści!!!
April 7, 200520 yr Nieee.To nie jest Subaru impreza tylko subaru po imprezie :P i to niezlej Ale jak na pierwszy to chyba nie jest tak zle.
April 7, 200520 yr jak na pierwszy raz to tak zle nie jest. ale do kolejnych modeli przykladaj sie bardziej i rob powoli a dokladniej :D i bedzie OK :D