rzuq Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Strona robiona dla sportu. Powoli jak koncze ale wpierw chcialbym uslyszec wasze zdanie nt zaproponowanego przeze mnie designu.
junak Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 jak we flashu to sie podoba jak nie to tez:) harmonijnie nic nie razi a jednak nie jest mdle
rzuq Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Napisano 11 Kwiecień 2005 Flash by sie przydal - wprowadzilby na pewno troche zycia w gornej ramce ( animacja postaci )... ale ostatnio lapie 10 srok za ogon i niestety dojscie do jakiegos rozsadnego poziomu we flashu zajelo by mi zbyt wiele czasu. Prawdopodobnie pozostanie w dotychczasowych ramach przewidzianych powyzej i tak juz przekroczylem moj wew limit czasowy. btw: od czasu do czasu wpadaja mi mniej badz bardziej komercyjne fuchy a jak wspomnialem wyzej brak mi flashowca. Jezeli ktoremus z was sie zbyt bardzo nudzi z checia nawaze kontakt. pozdrawiam rzuq
rzuq Napisano 7 Maj 2005 Autor Napisano 7 Maj 2005 ostatni szlif azs // aktualnie pracuje nad innym projektem ktorym pochwale sie za kilka tyg kiedy bedzie juz ukonczony (praktycznie sam flash - konynuacja obecnego stylu lecz oderwanie sie od przyjetego schematu www ) // pozdrawiam rzuq
chveti Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 troche mi sie nie podoba przeswietlenie tego piłkarza...ogólnie 5-
Rekomendowane odpowiedzi