Napisano 8 Kwiecień 200519 l Strona robiona dla sportu. Powoli jak koncze ale wpierw chcialbym uslyszec wasze zdanie nt zaproponowanego przeze mnie designu.
Napisano 9 Kwiecień 200519 l jak we flashu to sie podoba jak nie to tez:) harmonijnie nic nie razi a jednak nie jest mdle
Napisano 11 Kwiecień 200519 l Autor Flash by sie przydal - wprowadzilby na pewno troche zycia w gornej ramce ( animacja postaci )... ale ostatnio lapie 10 srok za ogon i niestety dojscie do jakiegos rozsadnego poziomu we flashu zajelo by mi zbyt wiele czasu. Prawdopodobnie pozostanie w dotychczasowych ramach przewidzianych powyzej i tak juz przekroczylem moj wew limit czasowy. btw: od czasu do czasu wpadaja mi mniej badz bardziej komercyjne fuchy a jak wspomnialem wyzej brak mi flashowca. Jezeli ktoremus z was sie zbyt bardzo nudzi z checia nawaze kontakt. pozdrawiam rzuq
Napisano 7 Maj 200519 l Autor ostatni szlif azs // aktualnie pracuje nad innym projektem ktorym pochwale sie za kilka tyg kiedy bedzie juz ukonczony (praktycznie sam flash - konynuacja obecnego stylu lecz oderwanie sie od przyjetego schematu www ) // pozdrawiam rzuq