Napisano 9 Kwiecień 200520 l Autor ustawiałem zeby były cienie ale jakoś nie wyszły to może tak ma być .... ja wiem czy cienie tu są potrzebne ... :)
Napisano 11 Kwiecień 200520 l Cienie są tu bardzo potrzebne. Masz 1 źródło mocnego światła blisko różnych obiektów. Bardzo widać, że nie ma cieni. Moim zdaniem jak w takiej scenie z takim światłem wrzucasz kieliszek, to aż się prosi o kaustykę.
Napisano 11 Kwiecień 200520 l Witaj Tak jak przdmowcy juz wczesniej napisale Ci cienie sa bardzo potrzebne i nadadza scenie jakiegos realizmu. Co do pracy to fajna, podoba mi sie!!!
Napisano 12 Kwiecień 200520 l Autor Ale własnie te cienie nie wyszły - chyba, dlatego że na stół położyłem jeszcze warstwe szkła ...
Napisano 12 Kwiecień 200520 l to po jakiego dawales warstwe szkla, ktorego i tak prawie nie widac ! To niby szklo dlamnie wygloda jak zwykly material z odbiciem.
Napisano 12 Kwiecień 200520 l no troche bardzo te cienie by sie przydaly...scena troche pusta...no i kaustyka by byla mile widziana...