Anonymous Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Fajnie wychodzi tylko drzwi od wewnatrz sa troche niedopasowane. To i tak jest wewnetrzna czesc drzwi wiec mysle ze nie musi byc az tak rowno. Pozdrawiam ! :)
pawel Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Tak sobie przesuwalem szybko szukajac renderow patrze sobie..aaa to z tej fotki modeluje koles....5 sekund pozniej...aaaahaaa!!!:) Ja sie na utkach nie znam ale patrze na to i wiedze ze to skora.. te szycia... uhhhh:)
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Albo mi sie wydaje albo te drzwi sa takie wysokie albo siedenie za niskie?! pozdr
MC-Maxim Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Nie ... mysle ze wszystko jest OK tylko dolna czesc siedzienia przydalo by sie przeskalowac w osi Y (spłaszczyc) i w osi X (wydluzyc).
Szupryt Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Napisano 27 Grudzień 2003 tak to jest jak robie rendera z kamery :P wiekszy fotel nie moze byc a drzwi sa dobre wiec jest ok :P
Szupryt Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Napisano 27 Grudzień 2003 fotel rzeczywiscie splaszcze ale jak wydluzalem go to troche dziwnie wygladal wtedy,no ale zobaczymy ejszcze.
wesoledi Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Originally posted by Pablo Albo mi sie wydaje albo te drzwi sa takie wysokie albo siedenie za niskie?! pozdr Moi zdaniem siedzenie jest za nisko, przeciez na czyms sie powinno trzymac (sa takie szyny ktore ozwalaja przesuwac w przod lub w tyl - tego brakuje). Tylne siedzenie za waskie, ale to juz wiesz. Poza tym pracka ladna, ciekaw jestem konca :)
Szupryt Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Napisano 28 Grudzień 2003 Na tym renderze widac ze tylne siedzenie jest za waski ale w rzeczywistosci jest takie ze da sie na nim siedziec :P jesli jes powieksze to kiepsko bedzie z miejscem na nogi, no ale cos pokombinuje. Fotele przesuwane elektrycznie :P nie wiem jak to tam wyglada, zreszta nikt tam w szparki nie bedzie zagladal :P
Szupryt Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Napisano 28 Grudzień 2003 zmienilem tylko rozmiary foteli :-/
Pablo Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 A mozesz pokazac cala fure razem juz z tym wnetrzem ? pozdr
sikham Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 jak niemożesz złapać wymiarów to polecam zabawe ze szkieletem :) np. coś takiego (nieśmiać sie to 1 raz jak użyłem skieletu :) )
Szupryt Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Napisano 28 Grudzień 2003 Widze ze bede musial pobawic sie w koncu szkieletem :D predzej czy pozniej chcialem zaczac :P dzieki za rade.
kozioo Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Coraz lepiej. Ale przy tym wywietrznku po prawej stronie chyba jakieś dziwne rzeczy się dzieją. Dokładniej, to przy jego lewym górnym rogu. I dolnym też:]
lukaszp Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 A ja nie widzę wogóle astona, zadnych renderów nie widzę :(
Szupryt Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 jak skoncze to wrzuce oczywiscie rendery koncowe, takze w skonczonych pracach sie cos znajdzie.
Kryhas Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Witam wszystkich. Samochód jest super zrobiony i bardzo mi się podoba. Mimo tego zauważyłem dwa elementy, które zwróciły moją uwagę. Element nr 2 już został wcześniej zauważony, ale mimo to zaznaczyłem go. Natomiast, co do nr 1 to mogę się mylić, ale wygląda mi na mały błąd. Pomimo tych dwóch rzeczy tak jak już wcześniej mówiłem Aston bardzo mi się podoba i oby tak dalej, bo czekam na końcowy efekt z utęsknieniem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi