Skocz do zawartości

Opis Photoshopa, jego możliwości i funkcjonalność

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, piszę pracę i poszukuje wszelkich informacji na temat Photoshopa. Mam troche już tego ale wszystko jest opisane słabo. Tutoriali pełno, historie też już mam ale problem z ładnym opisem funkcjonalności i możliwości.

Jeśli ktoś miałby linka i chciałby mi pomóc to będę wdzięczny :]

PS

Opcje szukaj na forum już wykorzystałem i google też ;) Oczywiście nieustannie nadal szukam.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jest bardzo funkcjonalny i ma wiele mozliwosci. -starczy?

a jak nie starczy to wejdz na strone adobe, i poszukaj pdf-ow w stylu "what's new" do kolejnych wersji photoshopow

Napisano
jest bardzo funkcjonalny i ma wiele mozliwosci. -starczy?

Heh czasami sam udzielam na forach tak wyczerpujących odpowiedzi. Przynajmniej wiem jak się wtedy czują i więcej nie będę nawet czasami takich dawać ;) Ale mimo głupich pytań jednak staram się faktycznie pomóc :] A tu wyczuwam złośliwość :p

Napisano

Ok sprawdze te "new features" ale juz na jakiejś stronce coś z tego widziałem i do mojej pracy wprowadzają niewiele.

Pisząc o googlach i szukaj na forum zapomniiałem ze jezcze pomocą możecie mnie podejśc ;)

Zdaje sobie sprawe z tego że temat lamerski ale wykorzystuję każdą możliwość na dodatkowe materiały.

Dzięki że chociaż napisaliście coś tutaj, przynajmniej nie siedze sam jak ten palec :D ;)

Napisano

możesz poszukać na DC++ z tamtąd zassałem pdf'a z całym opisem do photoshopa CS, opis programy, jego funkcjonalność itp.

wazy jakieś 13mb, wiec na DC++

Gość krzysiek1234
Napisano

TheSimon MOZESZ PODAC NAMIARY NA SIEBIE BO JA TEZ MAM DO ZROBIENIA PRACE NA TEMAT PHOTOSHOPA

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności