Napisano 12 Kwiecień 200519 l cze, mi rysunek sie podoba, nie jest na jakims najwyzszym stopniu, ale ma fajny klimacik :)
Napisano 12 Kwiecień 200519 l wiesz ta sciana skupia cala uwage a nie ta postac chyba ze taki byl zamiar:P
Napisano 12 Kwiecień 200519 l niewierny Turczyn :) - no nieźle :P mina przeurocza garniak i stolik maja identyczny materiał ( średnio mi się podoba to dziłanie bruszem) ujednlolić światłocień ba marynace bo strasznie go poszatkowałeś i ten kołnierz jakoś mi nie gra ( zastanów się które elementy zwrócone są prostopadle do źródła światła) postaw może coś na stole
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Dobre, prawie chore takie lubię :] Coś zrobiłbym z tą ciemną plamą po prawej, i pokazał więcej stołu z tą psychodeliczną teksturą. :]
Napisano 12 Kwiecień 200519 l a kolega mail juz fajniejsze prace ale ta tez git tylko troche w stylu jednego pajaca (gdzie ta slawna oryginalnosc? imo to plagiat pewnego kolegi ;)
Napisano 13 Kwiecień 200519 l sympatyczne, troche mi kolegalka pracke z zarowa przypomina. lubie takie klimaty. no i avatarek fajny.
Napisano 13 Kwiecień 200519 l Autor poszedłem na łatwizne i wykadrowałem- dzięki wszystkim z komentarze
Napisano 13 Kwiecień 200519 l Haha Lepper :P super mi sie podoba... stylowe, takie bardzo rzezbiarskie