SoAd Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Moj pierwszy wóz mam maxa od miesiąca także wóz nie jest najpiękniejszy
nielot007 Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam!! pokaz siatke i co najwazniejsze(rada) rob powoli nie spiesz sie bo jest krzywo:D, rob dokladnie nawet kilka razy prostuj poprawiaj ale jak na miesiac bardzo ladnie:) pozdro
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 No jak na 1 miecha to dobrze, tylko taka rada nie spesz sie za bardzo bo raczej nic z tego nie bedzie, po woli a napewno bedzie wypas ! powodzenia
KamillM Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Zdaje mi się, czy ten render jest zrobiony z widoku User ;) No jak na jeden miesiac to dość ładnie :P
misiold Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 wow ja swojego 1 micha wole nie pamiętać...kurcze a patrząc na twój 1 misiąc to jescze bardziej nie chce mi siępamiętać!!!
polka dot Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 to bardziej przypomina camaro niz mx5 :> masz bardzo duzo bledow w siatce, pokaz to moze ktos ci pomoze je naprawic :P
Lord_wideer Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Jo po miesiącu byłem już zrezygnowany :-) , podczas pracy nad modelem wyobraź sobie wszystko. Pomyśl jak to ma wyglądać, nie rub tego chaotycznie, lepszy efekt jest jeśli każdemu elemętowi przeznaczysz trochę czasu. Pozdrawiam i powodzenia
RuMuN Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 hmm robilem takie auto i mi nie wyszlo na poczatku :P jest za okragle na poczatek. Lepsze sa kanciaki ;). No ale nawet znosnie wyglada
Seremiak Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 jak to dla RuMuNa jest znosnie to co on myslal o swoim samochodzie???????? Trzeba bylo to zobaczyc HAaaaaHaaaaaaa Jest tu gdzies na forum A dla mnie siateczka nawet OK tylko troche trojkatow i wielokontow jest ale mysle ze to poprawisz Walcz z tym i niepoddawaj sie POZDRO
Rekomendowane odpowiedzi