Napisano 13 Kwiecień 200519 l Moj pierwszy wóz mam maxa od miesiąca także wóz nie jest najpiękniejszy
Napisano 13 Kwiecień 200519 l Witam!! pokaz siatke i co najwazniejsze(rada) rob powoli nie spiesz sie bo jest krzywo:D, rob dokladnie nawet kilka razy prostuj poprawiaj ale jak na miesiac bardzo ladnie:) pozdro
Napisano 13 Kwiecień 200519 l No jak na 1 miecha to dobrze, tylko taka rada nie spesz sie za bardzo bo raczej nic z tego nie bedzie, po woli a napewno bedzie wypas ! powodzenia
Napisano 13 Kwiecień 200519 l Zdaje mi się, czy ten render jest zrobiony z widoku User ;) No jak na jeden miesiac to dość ładnie :P
Napisano 13 Kwiecień 200519 l wow ja swojego 1 micha wole nie pamiętać...kurcze a patrząc na twój 1 misiąc to jescze bardziej nie chce mi siępamiętać!!!
Napisano 13 Kwiecień 200519 l to bardziej przypomina camaro niz mx5 :> masz bardzo duzo bledow w siatce, pokaz to moze ktos ci pomoze je naprawic :P
Napisano 13 Kwiecień 200519 l Jo po miesiącu byłem już zrezygnowany :-) , podczas pracy nad modelem wyobraź sobie wszystko. Pomyśl jak to ma wyglądać, nie rub tego chaotycznie, lepszy efekt jest jeśli każdemu elemętowi przeznaczysz trochę czasu. Pozdrawiam i powodzenia
Napisano 14 Kwiecień 200519 l hmm robilem takie auto i mi nie wyszlo na poczatku :P jest za okragle na poczatek. Lepsze sa kanciaki ;). No ale nawet znosnie wyglada
Napisano 15 Kwiecień 200519 l jak to dla RuMuNa jest znosnie to co on myslal o swoim samochodzie???????? Trzeba bylo to zobaczyc HAaaaaHaaaaaaa Jest tu gdzies na forum A dla mnie siateczka nawet OK tylko troche trojkatow i wielokontow jest ale mysle ze to poprawisz Walcz z tym i niepoddawaj sie POZDRO