Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kazali mi do szkoly zrobic... tyle ze "drukowane" no a zrobilem takie ciekawe czy przejdzie ;)

nie dal bym rady bez ogromnej pomocy junak'a, ktory cierpliwie tlumaczuyl mi meandry flasha :D, a podczas kryzysow sam klikał wszystkie te "movieclipy" czy jak im tam... hehe

... pastwcie sie do woli:

http://www.wower.cad.pl

pozdrawiam, boba

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie to ogolnie spoko tylko strasznie prozaiczne (nieciekawe) buttony,

zmien je a bedzie git !

Napisano

w czcionce opisów atialising praktycznie uniemożliwia swobodne czytanie, o ile dobrze pamiętam (niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę) to aktualna wersja flash playera nie obsługuje małych czcionek bez anti-aliasu, jeżeli obsługuje to przydało by się go wyłączyć jeżeli nie to pozostaje powiększyć nieco czcionkę.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

1. co to znaczy "proszaiczne" butony? ze proste, prostackie czy malo ciekawe?

2. a to nie wiedzialem o tym AA ze mozna - polookam, dzieki

Napisano

bardzo ladne, podobuje mnie siem

Troche sie w nawigacji nie polapalem od razu, ale moze dlatego, ze spiacy jestem

Napisano
  • Autor

nom poprawialem ten AA - teraz w opisach jest wylaczany, faktycznie sie to wyrazniejsze zrobilo :) dzieki Voerk

hmm no wiem ze troche malo delikatne, no coz nie umiem "lzej" - moze jakies propozycje?? kolory za "ciazkie" moze?

Napisano

1. ladniejsze jest zanim zaladuje sie ten czarny pasek na samym poczatku

2. moznaby bardziej dopracowac (czyli zaczac od nowa :) te ikony obrazujace dany dzial

3. troche ciezko trafic w te kwadraciki od manu no i troche niezauwazalne sa tak jak pisal Chalek

edit:

4. napis opisujacy dzial (ten przy ikonie) moglby sie pojawiac przy "najechaniu" na buton

zdecydowanie najladniejszy jest sam poczatek (ten z czarnymi kwadratami)

Napisano
  • Autor

jo!

dzieki za konstruktywne uwagi...

1. popatrze jak by to bez tego paska wygladalo, no zeby bylo z tej samej bajki co "bebechy" w srodku - bo tak bedzie pasek a na glownej nie to tyz dziwnie chyba

2.ikonki... no z nimi to nie tak latwo (ale ta 2d i 3d to chyba kiedys zmienie, jak troche juz ochlone)

3. junak mi tez o tym juz mowil :D

4. to zara bedzie