boba Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 kazali mi do szkoly zrobic... tyle ze "drukowane" no a zrobilem takie ciekawe czy przejdzie ;) nie dal bym rady bez ogromnej pomocy junak'a, ktory cierpliwie tlumaczuyl mi meandry flasha :D, a podczas kryzysow sam klikał wszystkie te "movieclipy" czy jak im tam... hehe ... pastwcie sie do woli: http://www.wower.cad.pl pozdrawiam, boba
hcpiter Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Jak dla mnie to ogolnie spoko tylko strasznie prozaiczne (nieciekawe) buttony, zmien je a bedzie git !
Vorek Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 w czcionce opisów atialising praktycznie uniemożliwia swobodne czytanie, o ile dobrze pamiętam (niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę) to aktualna wersja flash playera nie obsługuje małych czcionek bez anti-aliasu, jeżeli obsługuje to przydało by się go wyłączyć jeżeli nie to pozostaje powiększyć nieco czcionkę. Pozdrawiam
boba Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 1. co to znaczy "proszaiczne" butony? ze proste, prostackie czy malo ciekawe? 2. a to nie wiedzialem o tym AA ze mozna - polookam, dzieki
hcpiter Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Prozaiczne czyli takie hmm... bardzo proste jakby robione w paintcie.
buczer Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 b. dobre, ladnie zlozone, moze troche za malo "delikatne"
Chalek Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 bardzo ladne, podobuje mnie siem Troche sie w nawigacji nie polapalem od razu, ale moze dlatego, ze spiacy jestem
boba Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 nom poprawialem ten AA - teraz w opisach jest wylaczany, faktycznie sie to wyrazniejsze zrobilo :) dzieki Voerk hmm no wiem ze troche malo delikatne, no coz nie umiem "lzej" - moze jakies propozycje?? kolory za "ciazkie" moze?
buczer Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 1. ladniejsze jest zanim zaladuje sie ten czarny pasek na samym poczatku 2. moznaby bardziej dopracowac (czyli zaczac od nowa :) te ikony obrazujace dany dzial 3. troche ciezko trafic w te kwadraciki od manu no i troche niezauwazalne sa tak jak pisal Chalek edit: 4. napis opisujacy dzial (ten przy ikonie) moglby sie pojawiac przy "najechaniu" na buton zdecydowanie najladniejszy jest sam poczatek (ten z czarnymi kwadratami)
boba Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Napisano 18 Kwiecień 2005 jo! dzieki za konstruktywne uwagi... 1. popatrze jak by to bez tego paska wygladalo, no zeby bylo z tej samej bajki co "bebechy" w srodku - bo tak bedzie pasek a na glownej nie to tyz dziwnie chyba 2.ikonki... no z nimi to nie tak latwo (ale ta 2d i 3d to chyba kiedys zmienie, jak troche juz ochlone) 3. junak mi tez o tym juz mowil :D 4. to zara bedzie
Rekomendowane odpowiedzi