technoon Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 witam!!! witam wsztstkich po dłuzszej przerwie.... :/ ciezko mi znalezc czas na tworzenie (robie dyplom) siedze w szkole i buduje boxa prawdziwego :) i zbieram materiały ..:) ale czas najwyzszy cos w 3d podłubac :) zaczałem dzis robic statek kosmiczny (wg tutka z palace 3d) narazie wrzucam silnk :) (moje pierwsze spotkanie z Unwarp Map :)) Wiecie moze co z tymi materiałami z KOŁA łazienek ?? dostał ktos?? bo zamówiłem i ciasz... :/ pozdrawiam
lpshinoda Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 na razie może nie przypomina to silników, ale poczekamy jak będzie tego więcej, czekam na upiki pozdro
misiold Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 a ja się po poziomie autora spodziewam czegoś...bardzo fajnego
technoon Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Napisano 26 Kwiecień 2005 a ja się po poziomie autora spodziewam czegoś...bardzo fajnego WOW !!! wiec na forum jestem postrzegany jako ktos kto reprezentuje jakis pozim ? :) miło :) NARESZCIE !!:) zauwazyłem ze do wytykania błędów to zawsze sie tu znajdzie masa osób a do pochwał nie za duzo :p a mnie pochwały bardziej mobilizuja niz ostra krytyka :/ no dałem udate (nie mam czasu na wiecej) powoli skończe ten statek :P
Marvey Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 pokaż coż więcej wtedy będzie można coś oceniać
Baldack Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 mi to przypomina kosmiczny kontener na smieci...nie zartuje:P
Marvey Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 nie chciałem użyć tego słowa ale ktoś zrobił to za mnie
technoon Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 powieli moi drodzy :) z casem bedzie wiecej :) wiem ze jestescie spragnieni mojej tworczosci ale naprawde nie mam czasu... teraz..:/ mysle ze za jakies 2 tyg bede miał juz zul i prace beda szły szybciej :) pstaram siemoze zrobic szkic jak ma wygladac końcwy efekt... a jak nie wyjdzie to bedzie kontener na smieci taki kosmiczny :) i OBCY :)) pozdrawiam aha ponowie zapytanie : dostał ktos juz materiały z KOŁA??
chudy Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 heh wiedziałem że coś mi to przypomina :P pewnie razem ze statkiem to będzie wyglądało na silnik; narazie masz pożądny kontener :] pozdro
Knysha Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Co tam trzymasz? Papier, szklo czy plastik ;)? Daj cos wiecej, bo jak narazie to kontener na smieci jest - nic wiecej ;X. Pzdr ;)
3dsmaxman Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 zgadzam sie - to jest kontener, ale sa dni sprzetania ziemi :) kolega zrobil kontener z segregacja odpadow technoon - wrzuc choc jednego update plx, bo textura niezla a model niewyrazny...
technoon Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Napisano 30 Kwiecień 2005 WIDZĘ ŻE NAROBIŁEM APETYTU :) I CZEKACIE NA WIECEJ :) NO MAŁY UPLOAD .. nadszedł weekend wiec jak nie zabalije to porobir troche więcejj :) narazie bez GI zeby zaoszczędzić na czasie renderingu...
kat21 Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 No nie no... Ta teksturka jest trochę do niczego... Możesz dać jakąś metaliczną. Widać, że jesteś początkujący, ale nie ma co się martwić. Jak tak dalej pójdzie to będzie ciężko Cię dogonić...
chveti Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 skoro to z tutka to jak wygląda pierwowzór? EDIT-------znalazłem-----------------------
technoon Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Napisano 30 Kwiecień 2005 ooo dziekuje chveti !!! j ajeszxce nie widziałem skończonej pracy tej :)) zobaczyłem początek i ten kntener mi sie spodobało oteksturowanie i zacząłem robic :) mój bedzie ładniejszy .. napewno jaśniejszy bo ten taki jakis przyćmiony... kolejny update dziś w nocy teraz piszę prace :) o camera tracking :)
lpshinoda Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 skoro ma wyglądać lepiej to pracka będzie super, ale mógłbyś trochę przyśpieszyć, bo jakoś żadko dajesz te apdejty, na razie spoko, tylko moim zdaniem przesadziłeś z teksturami, są jak z klocków jakiś pozdro
technoon Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Napisano 30 Kwiecień 2005 wierzcie mi ze wolałbym rysować w 3d studio niż pisa c te prace!!! zrozumcie musze ie obronic mna poczatku czerwca:) napewno powiadomie na forum o wynikach m,ojej pracu i jakies wyniki zamieszce :) ocenicie :) bo praca dotyczy 3d :) jeszce dzis zostało mi do napisania ok 20 stron i bedzie luz :) a co do tekstur to jest moje pierwsze spotakane z unwarp map :) i tak zaawansowanym wykorzystanie photoshopa do produkcji textur :) wec ucze sie dopiero :) pozdrawiam
chveti Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 ooo dziekuje chveti !!! j ajeszxce nie widziałem skończonej pracy tej :)) pogrzebałem w galerii i znalazłem (na 3d-palace.com)
technoon Napisano 1 Maj 2005 Autor Napisano 1 Maj 2005 mały update musze pomusleć nad kbiną .. bo ta mi sie nie podoba...:/
chveti Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 pierwsze rendery były lepsze :] teraz wygladaja tak jak na tym z galeri , brzydko ;]
KoMic Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 hmmmm, siakos mi ten ksztalt tak srednio pasuje, sanki z rurami, proponuje zajzec do najlepszych jesli chodzi o statki kosmiczne, wpisz w google Homeworld a znajdziesz link w grafice do koncepcyjnych rysunkow tworcow gry, mi szczena opadla moze znajdziesz cos dla siebie,,, cu
Rekomendowane odpowiedzi