Hatred Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 seatr ciiiii.... jak moja sobie wejdzie i to przeczyta to hardcore bede mial :D i mnie juz nigdzie nie pusci :D
Hatred Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 ooo jaka juz banda sie ludzi zleciala, tak jak na tym kawale: -ej stary czemu wszyscy mnie nazywaja dzin? -bo wiesz zawsze jak ktos otwiera flaszke na osiedlu to ty zaraz sie pojawiasz
Knysha Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Hyhy panowie - kultularnie, spokojnie :). Kiedy nastepny meeting ;>
Hatred Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 zalezy kiedy Dolem skoluje spotkanko :D tam za 2 tygodnie powinno byc spoko co inni na to?
Łukasz Burnet Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 jestem za :D ps. a moze kto wykombinuje karte pamieci do aparatu (pamiec SD) filmy sie pokreci :D
Bacry Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Jadę właśnie kupic:D tylko do Kłakowa mam za daleko :) edit: Klicek nie pisałeś nic, że w Poznaniui bywasz, ja tam 2 miesiące kiblowałem (luty i marzec)
domel31 Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 heh super zdjecia no to zaluje ze nie moglem sie zjawic zawalilem :[ Ale poprawie sie :] od tej pory bede grzeczny i bede sie zjawial na spotkania pijackie :] heheh na zdjeciach widac ze wam sie nudzilo troszke i stworzyliscie moja postac na stole. W sumie jeszcze nie nosze okularow ale jak bede dalej spedzal po 16h dziennie przed kompem to juz niedlugo :] Dziwne jest to ze caly czas macie pelne kufle :] pijaaaakii zapomnieliscie chowac puste kufle ;p Mam nadzieje ze za 2 tygodnie bedzie przednia zabawa. Ja jestem otwarty kazdego dnia na piweczko na ryneczku :] mozna sie zgadac na gg pozdrawiam
KLICEK Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Jadę właśnie kupic:D tylko do Kłakowa mam za daleko :) edit: Klicek nie pisałeś nic, że w Poznaniui bywasz, ja tam 2 miesiące kiblowałem (luty i marzec) qrcze :) szkoda ze nie dales znac, mozna by bylo sie spotkac :) co prawda nie bywam tam za czesto ale nie jest to z koleji bardzo daleko od mojej miesciny :) co do fotek to sa super ;) jezeli ktos by sie chcial spotkac 13,14 maja w zielonej gorze to bende tam wlasnie w tych dniach na zlocie filozoficznym 2005 na uzecie wiec jak ktos jest chetny to... ;)
Tomasz Kucharz Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Witam Panowie - kiedy planujecie następne spotkanie ?
sartr Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 do DTM jeszcze sporo czasu, mysle ze mozna by co sie napic za tydzień:)))zreszta nawet w tą sobote moge isc na piwo...ładna pogoda:P
Hatred Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 ja bym gdzies wybil, chodz do konca tygodnia mam wpieron roboty, od next poniedzialku cos mozna by bylo skolowac :)
Tomasz Kucharz Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 Ja tez bym sie chętnie spotkał - i to pogadać o pierdołach i troche odpocząc od maxa - ale roboty to też mam full i nie sądze że skoncze przed 15 czerw. ale dzisiaj jest gorąco i chętnie bym wypił zimne piwko gdzieś na rynku między 15:30 a 18:00 - zresztą chyba napewno bede w tych godzinach w rynku wiec może jeszcze ktoś lubi piwo i zmęczy go dzisiejszy gorący dzień pozdro
Hatred Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 ja jade na imprezke kolo 22 drugiej, bedziesz do tej pory?
Tomasz Kucharz Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 o 22 to już musze być w brzesku - a Ty nie dasz rady wcześniej ??
sartr Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 no kołao 18,19 dzisiaj moze i bym dał rade, jak cos to piszcie na gg - ale ustalili byscie tez jakis termin co wiekszosci odpowiada zaby przyszło wiecej osób niz ostatnio:)
Tomasz Kucharz Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 o której możesz być pod adasiem ?? jak by ktoś jeszcze reflektował ??
Hatred Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 pogadali :D sartr pewnie wreszcie wystawil swoje blade dupsko na slonce i dostal udaru :) wiec ci Tomasz pewnie nie odpowie na czas :D mysle ze fajnie bylo by tak sie spotkac po poniedzialku nastepnym :D poira dla mnie dowolna od kad bezrobotny jestem :D
sartr Napisano 28 Maj 2005 Napisano 28 Maj 2005 ...niedosc ze udaru to jeszcze kaca dostałem od tego słońca:D...do czego Tomek zresztą sie troche przyczynił:)
Tomasz Kucharz Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Nie było tak źle - w takim upale zimne piwo w podziemiach to boski nektar inna sprawa że po wyjściu już nie było tak bosko - nagromadzony zapas piwa w organiźmie przy takim upale nieźle dawał po garach szkoda że oboje mieliśmy tylko 2,5 h czasu bo można było posiedzieć dłużej ale co się odwlecze...... następnym razem można by było wziąć laptoka z maxem i przy piwie pogadać o naszych zainteresowaniach :-) pozdro
Łukasz Burnet Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 szanowna,zgromadzona publicznosci, wiec proponowany termin spotkania to: 18 czerwca 2005 chetni wpisujcie sie :). Gdzie pojdziemy to sie ustali, spotykamy sie kolo Mariackiego dokladnie przed glownym wejsciem do empiku. Ps. proponuje pub "pod złota pipą" hehe nie bylem tam jeszcze ciekawe co to ta pipa pozdrawiam
sartr Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 mi pasi idealnie:) moze byc złota pipa albo i inna pipa:)
Łukasz Burnet Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 ok to kto bedzie Sartr, Hatred, Ja, Tadek, ktos jeszcze ? 18 sie zbliza pozdro
Łukasz Burnet Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 no to co w sobotke sie widzimy :D to tak dla przypomnienia , godzina 18 , spotykamy sie przed bocznym wejsciem do empiku pozdro
Rekomendowane odpowiedzi