DonVito Corleone Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 heh robie sobie autko, ale juz mam dosc kropeczek i kreseczek, wiec postanowilem sobie zrenderowac jego czesc. I oto efekt :) jak widzc silnik. narazie wszysko jest teksturowane i oswietlone na szybko :). PS:samochod tez juz mam prawie caly..ale nie pokaze dopoki nie zrobie srodka :P PS:Malo detali, ale ja robie w koncu autko a nie silnik :D
Baton Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 Domyslam sie ze bedzie to lamborgini ? :p Ps: ladny silnik.
polka dot Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 nie rozumiem tego.. lusterka tez oddzielnie wrzucisz do galerii, potem oddzielnie karoserie i swiatla (tez oddzielnie)? :P
DonVito Corleone Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Napisano 28 Kwiecień 2005 hmmm dobry pomysl...mozna kazda czesc oddzielnie wstawic na forum,a potem zrobic gre "poskladaj samochod w (kupe)" hmmmm pomysle pomysle. A tak na serio to pomyslalem ze to jest taki obiekt ktory mozna zrednerowac i pokazac :)
RA Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 To ja poczekam na: "Obiekty 3D: uszczelki". :D A tak na serio to podoba mi sie, mimo ze ujecie jakies niezbyt jest.
Predator Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 nie rozumiem tego.. lusterka tez oddzielnie wrzucisz do galerii, potem oddzielnie karoserie i swiatla (tez oddzielnie)? :P Kome lepsze to niz twoje 24312434 zakladanych nowych watkow z ktorych zaden do konca nie doszedl ... Wiec laskawie sie nie czepiaj kolegi :) Silnik mi sie podoba czekam na dalsza czesc projektu.
Chalek Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Silnik wyglada fajnie, faktycznie troche ujęcie i render mogłyby być lepsze, bo w sumie niewiele widać, ale model bardzo mi się podoba.
hcpiter Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Jak dla mnmie to spoko a nawet super szkoda ze takie ujecie tylko :( No i nie zapomnij walnac samochody bo moze byc ciekawie :) pozdr.
DonVito Corleone Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Napisano 29 Kwiecień 2005 dzieki dzieki :) takie komentarze motywoja mnie do dalszej pracy z kreseczkami i kropeczkami :)
GRiPi Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 ladny silnik, ale do prawdziwego z murcielago troche mu brakuje... :) sam robie tez to autko, i choc sporo jeszcze nie mam, to tylko czekam na render i wrzucam do wipa :P a robisz to z tutka na poisoncg?
DonVito Corleone Napisano 5 Maj 2005 Autor Napisano 5 Maj 2005 hehe no troche brakuje mi do tego silniora z obrazka...a samochod staram sie robic sam, ale urzywam tutoriala w takich momentach jak silnik. Poniewaz pierwszy raz takie cos modelowalem i chicialem zobaczyc od czego zaczac. Ja juz samochod prawie skonczylem, zostalo mi tylko wymodelowac wewnetrzna strone dzwi :].
skyinthesea Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 jak dla mnie to gosu poczatek .... :D ale z ocenka poczekam na koncowe efekt :) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi