Napisano 1 Maj 200519 l Ok to jest WIP więc pokaże obrazek który jest w trakcie robienia....To mój pierwszy obrazek robiony w photoshopie i za pomoca tableta(pentagram)...jak na razie jestem w powijakach ..zapewne zauwazyliście ze nie uzywam masek (bo jeszcze się troche w tym gubie)...tło zamierzam zrobić ciemne tak by można było wyeksponować światła które oświetlają samochód...Oczywiscie możecie "jechać" go ile wam sie podoba,wszytsko mi jedno:P wybrałem samochód bo to dla mnie najprostrza konstrukcja a co za tym idzie dajaca satysfakcje wyglą d wymyślony raczej niczym się nie inspirowałem...czas robienia ciężko mi określic bo mam mało czasu teraz matura więc wogule obrazka nie ruszałem a wcześniej to podchodziłem do rysowania wiele razy ale w duzych odstepach...hmm..powiedzmy 3 lub 4h no ale cóż nie mam jeszcze w tym wprawy, wybaczcie :] gdybyście mieli jakieś pomysły na tło to bardzo proszę.TO obecnie widoczne to tylko szkic bo nie jestem pewny czy akórat takie chce. oczywiście tutaj jest jeszcze duuzo do roboty i duuzo do poprawy. w niektórych miejscach za bardzo skupiłem się na szczegułach co zaburzyło ogulną forme pojazdu itp
Napisano 1 Maj 200519 l No pracka v good jak dla mnie ( też zaczynam ), ale jest kilka błedów! Już na początku starałbym sie na twoim miejscu utrzumć "prosta" lienie samochodu! Bo bedzie to wygladać jakbys po pijaku rysował! JoKeR
Napisano 1 Maj 200519 l Autor hmm mam zamiar torche wykręcić perspektywe dlatego chyba to tło tutaj jest do kitu...coś się pomyśli:]
Napisano 1 Maj 200519 l ja się przyczepię kadru, samochód wygląda na rzucony w przypadkowe miejsce, oko nie ma się gdzie zaczepić. Poza tym narazie ok :) powodzenia
Napisano 1 Maj 200519 l Perspektywa jest dosc mocno nagieta zwlaszcza ze samochod wyglada na perspektywe jednopunktowa a reszta na dwupunktowa.
Napisano 1 Maj 200519 l Autor czyli jednak mam racje zeby zeminic tło na bardziej wygięte..dobrze mieć dla pewności opinie z zewnątrz:]
Napisano 1 Maj 200519 l Zawsze mozesz wyprostowac samochod:) Co nawet lepiej by wygladalo bo perspektywa jednopunktowa by sie sprawdzila gdybys pokazywal samochod z profilu.
Napisano 2 Maj 200519 l Autor yy...nie rozumiem..jestem na tym forum od dość niedawnoa i nie kumam "Ten art to do Trinity idzie>?" o co chodzi??
Napisano 5 Maj 200519 l O sorki pomylilem Ciebie chyba z geno7 :P ... Trinity to taki projekt gry... heh