pomiot Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Lekka zmiana stylu... i wyszło mi takie cuś :) W zwiazku ze zbliżającą się Zemstą Sithów namalowałem swojego Sitha. Przedstawiam wam oto Darth Akhara! Hehe... Całość powstała w photoshopie (poza prostackim tłem zrobionym w maxie). Qrcze muszę kiedyś skombinować jakiegoś tableta bo myszką to trochę dziwnie... C U
imprecis Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 boze stary...ale kiczowato ci to wyszlo....a babka jest z maxa czy z PS, bo trudno odroznic...IMO mogło być naprawde ciekawie, warsztat masz ok, gdybyś uchwycił to w innych kolorkach, wywalił te błyskawice i mgłe mogłoby być naprawde spoko ;)
Baldack Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 dziwne mam cycki,dydki,piersi ta panienkaaa:/ a jeszcze te zyly na skoorze strasznie szpeca piekno kobiecego ciala wypas:d troche to niesmaczne ale jakze wymowne:P
blood_brother Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Ja tam widze tylko dlugo przebywajacego w ciemnosci karla plci zenskiej:)
Ania Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 zeby udzwignac takie cyce, jej biodra powinny byc dwa razy szersze. twarz wporzadku, co do reszty zgadzam sie z synusiem.
pomiot Napisano 1 Maj 2005 Autor Napisano 1 Maj 2005 hehe... postać jest czysto photoshopowa... można to oblukać na mojej stronce.. piorunki mają być takie jakie są bo to jedna z darkside powers - drain life (widziałem w jakimś komiksie tak to przedstawione..) i nie jest to karlica :) jej portki sprawiają może takie dziwne wrażenie hehe
yookeer Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Przeglądam twoje prace 2D i chłopie Tobie sie marzy jakaś "wyjatkowo" cytata babka? JoKeR
Baldack Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Przeglądam twoje prace 2D i chłopie Tobie sie marzy jakaś "wyjatkowo" cytata babka? JoKeR a komu sie nie marzy CYCATA babka?? hę...no moze dziewczynie sie nie marzy cycata babka:D
yookeer Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Baldack zobacz te prace, aż tak cytatej to chyba bym nie chciał :P JoKeR
Baldack Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Baldack zobacz te prace, aż tak cytatej to chyba bym nie chciał :P JoKeR wiesz tu raczej o wielkosc nie chodzi tylko o ich nienaturalnosc ... one wygladaja jak polaczenie "cycków męskiej klaty" z (+) "kobiece piersi":) popraw to:D
Rekomendowane odpowiedzi