Spidi Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Chciałem pokazać to co zrobiłem do tej pory w 3D. Jestem początkujący więc bądźcie wyrozumiali:D. Nie obiecuje, że będą jakiekolwiek aktualizacje, chociaż jeszcze nie skończyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 troche zepsules efekt renderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Spidi -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 daj jasniejsze swiatlo, wyrzuc lakier, wsadz jeszcze siatke, to pogadamy o modelu. kompozycje zostaw na pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spidi Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 Jak wspomniałem jestem nowy i nie wiem gdzie edytowac tematy watków. Pmoze mi ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 przy każdym Twoim poście jest przycisk EDYCJA, edytujesz pierwszy post, jego temat i zmienia się temat całego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 ciemnosc widze, widze ciemnosc. ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spidi Napisano 4 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2005 Skończyłem. A w zasadzie jeszcze nie, ale nie mam juz sil robic wnetrza i poprawek. Mówcie co chcecie, ale ja jestem zadowolony jako że to mój pierwszy pojazd. Mam nadzieje ze nastepne beda lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 trochę to wszystko za bardzo zrealaxowane (zaokrąglone) no właśnie ilość szczegółów i materiały sugerują jakby to był model w skali 1:32. może właśnie idź w tą stronę dodaj mniejszą głębie ostrości i będzie jak zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 materiały leżą od lakiery po elementy plastikowe, modelik jak na początek ujdzie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 odkopie, mozesz wrzucic blueprints? Moze trafiles gdzies na frontere A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi