Napisano 3 Maj 200519 l Chciałem pokazać to co zrobiłem do tej pory w 3D. Jestem początkujący więc bądźcie wyrozumiali:D. Nie obiecuje, że będą jakiekolwiek aktualizacje, chociaż jeszcze nie skończyłem :)
Napisano 3 Maj 200519 l Spidi -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Napisano 3 Maj 200519 l daj jasniejsze swiatlo, wyrzuc lakier, wsadz jeszcze siatke, to pogadamy o modelu. kompozycje zostaw na pozniej
Napisano 4 Maj 200519 l Autor Jak wspomniałem jestem nowy i nie wiem gdzie edytowac tematy watków. Pmoze mi ktos??
Napisano 4 Maj 200519 l przy każdym Twoim poście jest przycisk EDYCJA, edytujesz pierwszy post, jego temat i zmienia się temat całego wątku
Napisano 4 Czerwiec 200519 l Autor Skończyłem. A w zasadzie jeszcze nie, ale nie mam juz sil robic wnetrza i poprawek. Mówcie co chcecie, ale ja jestem zadowolony jako że to mój pierwszy pojazd. Mam nadzieje ze nastepne beda lepsze
Napisano 4 Czerwiec 200519 l trochę to wszystko za bardzo zrealaxowane (zaokrąglone) no właśnie ilość szczegółów i materiały sugerują jakby to był model w skali 1:32. może właśnie idź w tą stronę dodaj mniejszą głębie ostrości i będzie jak zabawka.
Napisano 4 Czerwiec 200519 l materiały leżą od lakiery po elementy plastikowe, modelik jak na początek ujdzie. pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l odkopie, mozesz wrzucic blueprints? Moze trafiles gdzies na frontere A?