aartii Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Witam, chcialem pokazac prawie ukonczony wozek widlowy low poly na potrzeby testow engine i przy okazji nauki. Brakuje jeszcze tekstur na rurach, siedzeniu oraz paru elementow z przodu, ale jestem ciekaw jak to na razie ocenicie. Jako referencje mialem tylko jedno zdjecie, stad proporcje moga sie nieco rozjezdzac z oryginalem, ale to nieistotne. Tekstura na ponizszych renderingach ma 512x512 (oryginal robilem w 1024x1024), ilosc trojkatow: 3685, z czego ok 2/3 idzie na kola i rury. Zdaje sobie sprawe, iz jak na "low poly", to siatke mozna by jeszcze troche odchudzic, m. in. zlikwidowac wygiecia z tylu nad silnikiem i uproscic boczna czesc kol - ale na razie zostawiam, niech sie engine pomeczy :) milego oceniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 mi tam sie podoba :) proste ale fajne. ladna tekstura z tylu, ale kola moglyby byc ciemniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 niedawno na 3dtotal.com byl wozek widlowy > do moda do hl2 > stary, teraz mam porownianie > oblookaj tamten model koniecznie!, sam zobaczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aartii Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 niedawno na 3dtotal.com byl wozek widlowy > do moda do hl2 > stary, teraz mam porownianie > oblookaj tamten model koniecznie!, sam zobaczysz... Masz racje, niezla robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 nieźle, nieźle. Dodałbym tylko na teksturze kolor metalu tam gdzie wychodzą krawędzie na modelu no i kolor oponek zmienił i domalował jakieś pęknięcia na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi