Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

chcialem pokazac prawie ukonczony wozek widlowy low poly na potrzeby testow engine i przy okazji nauki. Brakuje jeszcze tekstur na rurach, siedzeniu oraz paru elementow z przodu, ale jestem ciekaw jak to na razie ocenicie. Jako referencje mialem tylko jedno zdjecie, stad proporcje moga sie nieco rozjezdzac z oryginalem, ale to nieistotne. Tekstura na ponizszych renderingach ma 512x512 (oryginal robilem w 1024x1024), ilosc trojkatow: 3685, z czego ok 2/3 idzie na kola i rury.

Zdaje sobie sprawe, iz jak na "low poly", to siatke mozna by jeszcze troche odchudzic, m. in. zlikwidowac wygiecia z tylu nad silnikiem i uproscic boczna czesc kol - ale na razie zostawiam, niech sie engine pomeczy :)

milego oceniania

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niedawno na 3dtotal.com byl wozek widlowy > do moda do hl2 > stary, teraz mam porownianie > oblookaj tamten model koniecznie!, sam zobaczysz...

Napisano
  • Autor
niedawno na 3dtotal.com byl wozek widlowy > do moda do hl2 > stary, teraz mam porownianie > oblookaj tamten model koniecznie!, sam zobaczysz...

Masz racje, niezla robota :)

Napisano

nieźle, nieźle. Dodałbym tylko na teksturze kolor metalu tam gdzie wychodzą krawędzie na modelu no i kolor oponek zmienił i domalował jakieś pęknięcia na nich.