Hindus Napisano 13 Maj 2005 Napisano 13 Maj 2005 Dear Tripod Member, http://members.lycos.co.uk/hinduss/ as it was found abusive. Both HTTP and FTP access have been closed. For more freedom on the web why not upgrade to a more flexible hosting solution? Check out Lycos Web Hosting:http://webhosting.lycos.co.uk?affiliatelogin=tripod_disabled&affiliatecode=6b1ac33d0b Lycos Tripod Team ???? z jakiej racji ??
SansSerif Napisano 13 Maj 2005 Napisano 13 Maj 2005 Mi przysłali maila z informacja że po prostu zamykają konto i tyle :)
Badyl Napisano 13 Maj 2005 Napisano 13 Maj 2005 trzeba uzyska określoną liczbę (50) jakiś punktów oglądalności, coś w tym rodzaju -> mi też niedługo zamkną - mam 42 :/
Marcin Napisano 13 Maj 2005 Napisano 13 Maj 2005 pfff ... ;] i tak lycos z dobrego server astal sie miernym miejscem do przetrzymywania plikof
Hindus Napisano 14 Maj 2005 Autor Napisano 14 Maj 2005 trzeba uzyska określoną liczbę (50) jakiś punktów oglądalności, coś w tym rodzaju -> mi też niedługo zamkną - mam 42 :/ gdzie to sprawdzić z tymi pktami ?
polka dot Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 no wlasnie gdzie gdzie bo jak mi usuna to sie powiesze :\
Badyl Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 gdzie to sprawdzić z tymi pktami ? w @ mi przeslali ostrzezenie, ze mam mala liczbe pkt i grozi to zablokowaniem konta.
Hindus Napisano 14 Maj 2005 Autor Napisano 14 Maj 2005 co za stypa, mi żadnego maila nie przysłali...musiałem wszystko na forum poprawiać :/ dziady..;)
Marduk Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 A czego byscie oczekiwali po darmowym serwerze...?? Już mineły czasy gdzie bezstresowo można było przetrzymywac dane na darmowym serwerze... teraz niestety ... ale warto te kilkadziesiat zł za serwer zapłacić...
Rekomendowane odpowiedzi