Drakula Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 Widze ze wszyscy wrzucaja, to ja tez wrzuce swoja pracke :) Nie jest to arcydzielo i w sumie nie wiem dlaczego wystartowalem - szczeglonie z czasem, jakim obecnie dysponuje :/ Ale coz.. powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Popatrzcie jak sie blaznilem na CGN'ie ;) :P
Simple_man Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 Też fajnie. Widzę, że Polska ma jednak grafików, którzy potrafią zrobić coś nietypowego, coś fajnego. Może pracka jest prosta ale przyjemna w obiorze i za to ją chwalę. NICE.
yookeer Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 Albo te szkielety to zdjecia albo jechales z referki, a po drugie nie czaje co chciales przedstawic ta praca :p ale ja sie chyba nie znam :) JokeR
Maceo Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Hmm.. nei jest brzydka to fakt. Ma pewne kurde wyczucie, mimo że jest kompletnie prosta. Przynajmniej na szybki rzut oka.
kurt_hectic Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 hehe, a jakas ideologia jes do tego ?! , to sa ludzie czy evil ?
Drakula Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 poszukajcie sobie na cgtalku pod xywka "Drakula" :P link: http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=228781
Marduk Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Za dużo rzeczy wygląda mi na "wklejone"... pozatym zupełnie nie rozumiem o co tu chodzi ... bo może tu i "master" jest, ale te szkielety mi nie wyglądajana "servant"...
Rekomendowane odpowiedzi