Napisano 15 Maj 200519 l Widze ze wszyscy wrzucaja, to ja tez wrzuce swoja pracke :) Nie jest to arcydzielo i w sumie nie wiem dlaczego wystartowalem - szczeglonie z czasem, jakim obecnie dysponuje :/ Ale coz.. powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Popatrzcie jak sie blaznilem na CGN'ie ;) :P
Napisano 15 Maj 200519 l Też fajnie. Widzę, że Polska ma jednak grafików, którzy potrafią zrobić coś nietypowego, coś fajnego. Może pracka jest prosta ale przyjemna w obiorze i za to ją chwalę. NICE.
Napisano 15 Maj 200519 l Albo te szkielety to zdjecia albo jechales z referki, a po drugie nie czaje co chciales przedstawic ta praca :p ale ja sie chyba nie znam :) JokeR
Napisano 16 Maj 200519 l Hmm.. nei jest brzydka to fakt. Ma pewne kurde wyczucie, mimo że jest kompletnie prosta. Przynajmniej na szybki rzut oka.
Napisano 16 Maj 200519 l Autor poszukajcie sobie na cgtalku pod xywka "Drakula" :P link: http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=228781
Napisano 16 Maj 200519 l Za dużo rzeczy wygląda mi na "wklejone"... pozatym zupełnie nie rozumiem o co tu chodzi ... bo może tu i "master" jest, ale te szkielety mi nie wyglądajana "servant"...