DeeXteR Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Właściwie żaden news ale: Zauważyłem na kilku forach że userzy do swoich awatarków dodają świetlne miecze w z wiązku z premierą trzeciego epizodu Star Wars - Revenge ot the Sith...Wygląda to fajnie :P może na forum max3d.pl też pomysł chwyci... btw. premiera 19 maja (chyba) Pozdrawiam
JunioR Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Nie mam pojecia po co by sobie kazdy avatar zmienial ze wzgledy na star wars, moze sa tacy co nie lubia tego filmu.
DeeXteR Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 flash mob'a pewnie tez nie bedziesz rozumiał... :) Za SW tez nie przepadam a strasznie mnie bawi jak widze np. Spawna ze świetlnym mieczem...w awatarku dirty :D... albo co kolwiek co nie jest zwiazane z SW ale z mieczem :) @Empeck :D jaki ubaw
Salvator Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 no fajnie, ale po co o tym mowic, a co gorsza pisac? :D
Simple_man Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 dodatkowo skoro nie lubisz SW (och ty nie wierny) to po co się męczyć tymi kolorowymi glowami. Kompletna bzdura. Lepiej całego avatarka zmienić.
Rekomendowane odpowiedzi