Napisano 28 Maj 200321 l ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ postanowilam sie podzielic z moimi linkami do brushes fontsow itd z wami zebralam pare linkow mam nadzieje ze sie przydadza mam nadzieje ze inni tez zapostuja z takimi linkami z gory dzieki za posty :) have fun :) MeG ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ LINKS ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ==========> aethel brushes ======> blureose resources ======> grungy dirty Nocturna brushes ==========> clasic brushes ========> enki 3d brushes ========> illuminated brushes ======> pretty brush ======> vanimar fonts brushes downloads ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ paint shop pro brushes ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ========> paint shop & photoshop brushes ==== alda paint shop pro brushes +ps brushes ===> paint shop pro brushes + ps brushes =========> morbid romantic rbrushes fonts itd ===========> ps tutorials brushes fonts ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ Misc ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ====> bluesfear brushes ===========> fredfarm brushes fonts buttons downloads ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ======> the fifth muse brushes
Napisano 28 Maj 200321 l ja polecam: www.1001freefonts.com - chyba najlepsze fonty na świecie www.eeye.com - super 3d wortal www.flashkit.com - doskonała baza dźwięków i loopów pozdrawiam[piwo]
Napisano 28 Maj 200321 l Autor dzieki boowa za swietne linki !![piwo] ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ =====> FONTS ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~
Napisano 28 Maj 200321 l Autor ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ===========> PS tutorials (older ver. => PS brushes =====>PS shapes => PS gradients ========>PS styles ======> freaky textures ====> displacer ==> patterns =====>frames ========> green-eye brushes ======> ps brushes ===========> adobe X change ======= Angelic Trust brushes tools
Napisano 28 Maj 200321 l Ja przejzałem sobie te stronki ale nic z nich nie rozumiem i boje sie ze robie z siebie ograniczonego , sęk w tym ze ja nie wiem co mam znimi zrobic jak je sobie sciągne , bo ja nie mam Photoshopa czy tez jakiegos inengo programu takiego i podobanego do tego hehe wiec powarzni wiem jak moge to w maxie wykorzystac , prosze napiszzz mi cos o tym , do cvzego to słuzy i co sie z tym robi ok ?
Napisano 29 Maj 200321 l nie dawno co znaleźniony sajt...z potężno ilością cholernie ciekawych tutoriali i nie tylko do photoshopa...ja jestem w szoku co ten program potrafi... http://www.planetphotoshop.com/
Napisano 30 Maj 200321 l NO stornka przyjemna ale nie wiele z niej rozumiem heheh , ale podoba mis ie bo pisze o Leyerkach , a ja musze sie nauczyc je robic , znacyz sie po 1 musze sobie zdobyc photoshopa heheh
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor stronka z bardzo ladnymi zdjeciami miesni kosci poprostu niezly anatomiczny reference ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ~=-.,__,. biomed ~=-.,__,.-=~\'`^`\'~=-.,__,.-=~ ~=-.,__,.
Napisano 24 Czerwiec 200321 l super...MeG...baza wiedzy anatomiczne...ale jak wszedłem w autopsje i w wiele innych tematów na A tylko...to mało co nie...nie musicie wiedzieć...poczułem się nie dobrze...bardzo... pozdro...
Napisano 13 Styczeń 200421 l Szukalem tutoriali do particles i znalazlem cos takiego: http://www.shiver7.com/ Skromny ale ciekawy zbior z roznych dziedzin. Najciekawsze chyba z dzialu photoshop.