KamillM Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 Wiem, domyślam się :D Ale lakier może być taki? Coś zmienić? Kolor np.?
javor Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 yyy czego ten lakier tak się świeci w rowkach itp ?? czy to taka iluminacja ??? popraw to koniecznie
KamillM Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 Hmm to chyba tło tak się dziwnie odbija... Na razie nie macie co liczyć na poprawki bo skończył się weekend = szkoła = brak czasu :\
kondrad Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 mam pytanie jakiej metody modelingu urzywałeś?? splajny ??
KamillM Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 No chyba po siatce można wywnioskować, że poly ;)
KamillM Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 Po dłuuugiej przerwie... poprawiłem rowki (niektóre).
mrkrzysiek Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 fajne oświetlenie zrobiłeś wszystkie błędy widać:D przedni zderzak i reflektor
KamillM Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 Co do reflektora pewnie chodzi Ci o blachę między światłem przeciwmgielnym, a grillem dolnym? Prostowałem tam siatke, ale nadal trochę krzywawo, muszę dalej pogrzebać... pzdr
Rekomendowane odpowiedzi